TOP
Originele ideeën om goedkoop de winterkleding voor je kids te scoren
Kids

Originele ideeën om goedkoop de winterkleding voor je kids te scoren

Het is alweer echt herfst. Buiten wordt het steeds kouder. Waarschijnlijk hebben je kinderen alweer truien, dikke jassen en lange broeken aan. Toch is de winter nog niet helemaal begonnen. Tijd om de wintergarderobe eens even langs te lopen. Waarschijnlijk heb je nog heel wat spulletjes nodig om je kids warm de winter door te loodsen. Hoe je goedkoop aan die (dure) winterkleding kunt komen? Check deze originele ideeën.

1. Maak gebruik van Black Friday

Black Friday is nog niet zo lang een hype in Nederland. Toch wordt het steeds bekender en ook veel grote webshops doen mee met grote kortingsacties. Verschillende kledingzaken, zoals Zalando, doen ook mee. Een groot voordeel: de Black Friday acties beginnen al eind oktober, zodat je al ruim vóór de grote dag flinke kortingen kunt scoren. Scheelt toch al snel 10-50% op de standaardprijs van de (kinder)kleding.

2. Haal tweedehands kledingpakketten

Groeien je kinderen als kool en moet je elk jaar of zelfs meerdere keren per jaar een nieuwe maat kopen? Het is leuk om tweedehands sites als marktplaats af te gaan. Doe je dat regelmatig, dan kom je af en toe een hele leuke deal tegen. Vooral mensen die hun kleerkast of zolder uitruimen en een grote doos kleding in één keer verkopen zijn interessant. Je kunt het complete pakket vaak goedkoop overnemen. Thuis is het grabbelen: wat zit er allemaal in? Vaak kom je zo aan prima speelkleding en als je geluk hebt zitten er ook setjes bij die nog een jaar gebruikt kunnen worden als nette schoolkleding.

3. Zoek de betere tweedehands winkeltjes

Voorheen hadden alleen kringloopwinkels tweedehands kleding. Maar dat is allang niet meer zo. Er zijn zelfs speciale tweedehands kinderkledingwinkels. Hier vind je allerlei tweedehands kinderkleding die echt nog als nieuw is. Vaak gaat het dan uitsluitend om merkkleding. De winkels kopen deze in van mensen die opruimen en verkopen het voor een redelijke prijs. Zo betaal je een stuk minder terwijl je kinderen toch in mooie merkkleding lopen.

4. Let op kwaliteit

Let op de kwaliteit

Vaak is kwalitatief goede kinderkleding een beetje duur. De echt goedkope kleding is sowieso van matige kwaliteit, daar betaal je tenslotte ook weinig voor. Maar soms is het beter om te investeren in duurdere en dus betere kleren. Dat kan op langere termijn een stuk goedkoper zijn. Denk maar aan een winterjas die al halverwege het seizoen te dun wordt om nog warm te zijn. Of een spijkerbroek die al binnen een paar weken gaten vertoont. Kwalitatief betere kleding is duurder, maar kan in totaal goedkoper zijn als je meetelt dat je vaak meer kledingstukken nodig hebt als je goedkoop koopt.

Natuurlijk kun je op meer manieren goedkope kinderkleding scoren. Maar deze vier manieren zijn nog vrij onbekend. De meeste mensen gaan er gewoon vanuit dat je naar goedkope winkels moet om goedkope kinderkleding te scoren. Dat is zonde, want je merkt vaak aan de kwaliteit en aan de uitstraling dat de kleding goedkoop was. Het is maar de vraag of je je kinderen dat aan wilt doen, zeker als ze al wat groter worden en zich bewust worden van merkkleding. Met deze methoden kun je ook op een goedkope manier aan merkkleding komen en kunnen je kinderen hip en stoer door de winter.

«

»

Close