TOP
voorjaarsbollen in een paasei
Paasei met voorjaarsbollen
Paasei met voorjaarsbollen
Bloggers DIY Countdown DIY

Paasei met voorjaarsbollen

pasen knutselen zelfmakers diyDit is mijn eerste DIY voor de Bloggers DIY Countdown, Paas editie! En ik deel met jullie de zelfmaker voor het paasei met voorjaarsbloemen. Een super lieve decoratie voor in huis en op de paastafel. Makkelijk om te maken en ook erg leuk om kado te doen. Zo maak je hem.

Wat heb je nodig voor het paasei met voorjaarsbollen:

pasen knutselen zelfmakers diy

Een potje met voorjaarsbollen (kies kleine bolletjes anders passen ze niet in het ei).

Eieren (koop kant en klare gedecoreerde eieren) EN een eierdoosje.

Mos en stro om te decoreren.

– Een mooie schaal of plank om alles mooi op neer te zetten.

Schaar.

En zo maak je het paasei met voorjaarsbollen:

Haal de bovenkant van het ei er voorzichtig af. Dat doe je door eerst een klein gaatje te prikken en vanuit daar de rest open te knippen. Doe dat voorzichtig zodat je geen scheuren krijgt.

Knip de onderkant van het eierdoosje los en knip hieruit de eierhoudertjes. Zet dit eierdoos houdertje op je schaal of plank. Snijd een bolletje uit het geheel, deze ga je in het eitje stoppen.

Stop eerst een laagje nat zand in het eitje en daarna het bolletje. Voorzichtig. Vul aan met nat zand. Nat zand maakt het steviger, pas wel op met knoeien. Plaats het eitje op het eierdoos houdertje op je schaal of plank. Herhaal totdat je genoeg hebt en decoreer met het mos en het stro.

 

voorjaarsbollen in een paasei

voorjaarsbollen in een paasei

voorjaarsbollen in een paasei

voorjaarsbollen in een paasei

 

Een prachtige aanwinst in je huis, deze paasei met voorjaarsbollen, waar je nog lang van kan nagenieten. 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close