TOP
Paaseieren zoeken met zoekbordjes maakt de zoektocht op 1e paasdag nog leuker! Je kunt ze hier gratis downloaden!
Paaseieren zoeken met zoekbordjes
Paaseieren zoeken met zoekbordjes
Paaseieren zoeken met zoekbordjes
Bloggers DIY Countdown DIY Easy Peasy DIY Printable

Paaseieren zoeken met zoekbordjes

Als je (klein) kinderen hebt dan is het met Pasen feest, want dan mag je naar de mooiste en lekkerste eieren zoeken! Maak het feestje compleet met deze schattige printbare zoekbordjes. Zo geef je een subtiele aanwijzing zonder het voor te zeggen. Je kan ze gratis downloaden. Dus waar wacht je nog op!

bloggers diy countdown

Vroeger hadden we altijd de grootste lol met het paaseieren zoeken en nu we zelf kinderen hebben is de pret niet minder. Vooral toen ons zoontje twee was. Hij vond het prachtig om naar de eieren te zoeken en ze te verzamelen in zijn mandje. Als hij dan niet keek, pakte we de eitjes uit zijn mandje en verstopte die weer. Hij vond het prachtig want hij kon blijven zoeken en wij hadden lol. Helemaal niet gemeen hoor, want we vonden het allemaal leuk! Nu hij ouder is gaat dat natuurlijk niet meer lukken. Zijn buit wordt met zijn leven goed bewaakt. We maken er nu een ingewikkelde zoektocht van en daarom leek het met leuk om er ook echte zoekborden bij te maken.

Paaseieren zoeken met zoekbordjes

Paaseieren zoeken met zoekbordjes maakt de zoektocht op 1e paasdag nog leuker! Je kunt ze hier gratis downloaden!

 

Dit zijn ze dan, de zoekbordjes!! Je kan ze hier gratis downloaden: 

Zoekborden voor de eierjacht met Pasen_gratis printversie_door Badschuim.eu

Wanneer je ze uitknipt en op een leuk rietje of prikker plakt krijg je dit effect:

Paaseieren zoeken met zoekbordjes maakt de zoektocht op 1e paasdag nog leuker! Je kunt ze hier gratis downloaden!

 

En zo zien ze er dan uit buiten in de wildernis ;)

Dat beloofd een super leuke speurtocht te worden in voor- en achtertuin! Laat me weten als jij je ze ook geprint hebt!

pasen knutselen zelfmakers diy

Morgen kan je terecht bij het blog van Britt (KLIK HIER om haar blog alvast te bekijken), die ook een leuke maar zeker originele zelfmaker voor Pasen met jullie gaat delen. Op Facebook deel ik haar blogbericht ook. Ben je al vriendjes met Badschuim? Zo niet, klik HIER om dat te worden, gezellig. Ben je dat al wel: SUPER! Dan heb je vast al de andere leuke knutselprojecten van de Bloggers DIY Countdown Paas editie gezien.

Dit is een Easy Peasy DIY!

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS
 • Britt Meijs
  9 jaar ago

  ‘Buiten in de wildernis’ Hahahaha!!!!

  Heel blij met de bordjes (en een zeker klein meisje hier in huis ook). Dank je wel!!

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk om te horen dat iedereen ze thuis leuk vindt Britt!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close