TOP
Photobooth props DIY - photobooth zelf maken
DIY Easy Peasy DIY Krijtstift

Photobooth props DIY – photobooth zelf maken

Wil je een middagje lol met je kids?! Maak dan samen deze photobooth props DIY. Je zet ze met behulp van een slabloon op je raam of binnendeur. Daarna hou je de mafste fotosessie die er is. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan gauw door.

Photobooth props DIY, dit heb je nodig:

Photobooth props DIY, zo gebruik je ze voor super veel lol:

Stap 1 –Photobooth props DIY: Koop het sjabloon in de shop, download het op je computer en print het A4 formaat uit.

Stap 2 –Photobooth props DIYPlak de props op het raam met schilderstape of washitape (deze laten namelijk geen lijmresten achter). Plaats ze zo dat je er met je hoofd makkelijk achter kan staan of liggen. Iedereen kan kiezen welke gekke combinatie hij of zij zelf wilt, zoals bijvoorbeeld een bolhoed met snor of een oud oma knotje met maffe bril.

Photobooth props DIY - photobooth zelf maken

Plak er ook wat tekstwolkjes bij.

Stap 3 –Photobooth props DIY: Trek nu de sjablonen over. Wij gebruikte verschillende kleurtjes voor een extra grappig effect. De kids kunnen het ook makkelijk zelf. Vaak kunnen ze dat niet met super strakke lijnen, maar dat geeft niet. Het maken zelf geeft ze al veel voorpret!

Photobooth props DIY - photobooth zelf maken

Photobooth props DIY - photobooth zelf maken

Stap 4 –Photobooth props DIY: Fotosessie tijd! Nu kunnen jullie helemaal los gaan.

Photobooth props DIY - photobooth zelf maken

Photobooth props DIY - photobooth zelf maken

Vind je DIY’s met krijtstiften leuk?! Kijk dan eens ook bij de andere blogberichten met krijtstift DIY Inspiratie.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close