TOP

Pimp je lunch / (dutch) Bento / Broodtrommel liefde

Badschuim - Mama & Kids lifestyle blog - pimp je lunch

Pimp je lunch? Ja, dat doen we hier omdat gek zijn op eten. Dus van het eten maken we graag een feestje, zo ook tijdens de lunch! Wij hebben geleerd hoe je de boterhammen voor de lunch / lunchtrommels van je kids op een makkelijke en snelle manier kan pimpen zodat deze met plezier opgegeten worden.

Met als allerbelangrijkste ingrediënten:  Fun! voor de maker (mammie of pappie) en de eter (kids).

Hieronder vind je allerlei leuke blogberichten die je stap voor stap laten zien hoe het moet. Zo wordt het bij jou thuis ook een feestje!!

Pimp je lunch  :).

Kids (DIY) - Pimp je lunch

Bento box ideeën – De Bento lunchbox is tegenwoordig helemaal hip. Ik geef je een uitleg wat het precies is, hoe jij hem ook kan maken en waar je hem kan kopen. Pimp je lunch op de Bento manier :).

Kaashaasjes – Een super leuke & lekkere snack voor tussendoor. Niet moeilijk om te maken en nog gezond ook. Ook leuk voor Pasen.  Pimp je lunch op zijn Paas best :).

Broodtrommel ideeën – Je moet er maar op komen. Geen nood! Hier vind je een hele pagina vol met leuke manieren om de broodtrommel op een grappige manier te vullen. Zo gaat de broodtrommel zeker leeg en met veel plezier! Ze zijn op drie thema’s ingedeeld, namelijk feestdagen, tekenfilm figuren en back to school broodtrommel tips.  Pimp je lunch op  go back to school :).

Hartjes cake – Die maak je gewoon zelf! Heel simpel met een knikker. Kijk zelf maar.  Pimp je lunch met een hartje :).

Bento boterham inspiratie – boeken tip. Op zoek naar meer inspiratie voor Bento’s kwam ik een heel gaaf boek tegen. Het staat bol van leuke ideetjes. Ik geef je een sneak preview van het boek.  Pimp je lunch en doe inspiratie op uit dit coole boek :).

Zelf heb ik ook een reeks van lekkere & leuke broodtrommel tips gemaakt. Die kun je hieronder vinden:

In de reeks Broodtrommel tips – Op een stokkie! Soms is het een hectische dag en moet je dat ook even laten zien: Alle gekheid op een stokkie :)! Deze broodtrommel tips zijn iets meer werk maar extra vrolijk voor de lunch. Om even bij te komen van alles, met een glimlach!  Pimp je lunch op een stokkie :).

In de reeks Broodtrommel tips – lunch art! Geen zin in allerlei snijtechnieken maar wil je wel iets leuks meegeven voor de lunch. Pimp dan het zakje waar de boterhammen in zitten. Met vlugge tekeningen heb je dan toch nog iets bijzonders. Met deze broodtrommel tips kun jij je creativiteit even helemaal kwijt! Pimp je lunch met lunch art :).

In de reeks Broodtrommel tips – de letter lunch! Leert jouw kind net alle letters van het alfabet? Of heeft hij vandaag een belangrijke toets en kan hij wel een extra aanmoediging gebruiken? Of wil je gewoon een lief berichtje achter laten? Maak dan deze broodtrommel tips: de letter lunch! Een leuke verrassing in een doosje, die zorgt voor een glimlach op het gezicht van je kind! Pimp je lunch met letters :).

In de reeks broodtrommel tips – de 2 kleuren lunch – Door deze leuke combinatie van wit en bruin brood vinden de kids het wellicht toch niet zo erg om bruin brood op te eten. Met deze broodtrommel tips gaat de broodtrommel op, ook met bruin brood! Pimp je lunch met kleuren :).

In de reeks broodtrommel tips: gezonde snacks – Naast een lekkere boterham kunnen gezonde snacks niet ontbreken bij de lunch of als tussendoortje. Dus in deze broodtrommel tips dit keer allerlei gezonde maar ook leuke snacks. Van hartentomaatjes, tot wortel- en kommerkaasbloempjes maar ook letters van koek & groente. Voor elke dag van de week iets anders lekkers in je broodtrommel. Pimp je lunch met gezonde snacks :).

In de reeks broodtrommel tips: banaan berichtjes – Alweer mijn laatste bericht voor broodtrommel tips! Deze ga ik afsluiten met een ‘gouwe ouwe’ namelijk banaan berichtjes of ook wel banana art genoemd. Zo laat je op een gezond tussendoortje een leuke boodschap achter, waardoor de ‘break’ extra fijn zal zijn! Pimp je lunch met een banaan :).

Je kind wil niet eten. Een heel bekend probleem bij ouders. Maar dat is nu opgelost! Met deze vrolijke gezicht borden maak jij de leukste lunch voor je kids en het bord gaat zeker leeg. Dus maak kennis met meneertje Cool, mevrouwtje Piercing en nog 4 andere leuke gezichtjes die jij ook voor je kids wil maken. Pimp je lunch met vrolijke gezichtjes :).

Lunchbox ideeën voor je kids vind je hier! Elke maand deel ik ze op mijn blog inclusief stappenplan en waar je bento accessoires kan kopen. Dit zijn de broodtrommel ideetjes van de maand januari.

Verspreid wat liefde via de broodtrommel. Hoe dan? Met deze broodtrommel berichtjes. Zelf ontworpen door mij en gratis te downloaden! Ik heb 8 verschillende soorten gemaakt, zodat er altijd wat te kiezen valt. Dus waar wacht je op: downloaden, printen, lamineren en in die broodtrommel :)

Close