TOP
Tover een lach op het gezicht van de zieke met dit vrolijke potje beterschap! Een easy peasy DIY die jij met dit stappenplan gemakkelijk maakt!
DIY Easy Peasy DIY Krijtstift

Potje beterschap met vrolijke gezichtjes

Het is nooit leuk als er iemand ziek is en het liefste wil je diegene dan beter maken en opvrolijken. Helaas heb ik geen magisch stokje om iemand beter te maken (wat zou dat toch mooi zijn) maar ik kan wel een glimlach tevoorschijn halen. Ja echt waar. Ik deed dat met dit vrolijke potje beterschap!

Tover een lach op het gezicht van de zieke met dit vrolijke potje beterschap! Een easy peasy DIY die jij met dit stappenplan gemakkelijk maakt!

Potje Beterschap, dit heb je er voor nodig:

  • Een leeg en schoon potje (van de jam, boontjes, kruiden etc).
  • Een zakje met heerlijke snoepjes naar keuze. Tip: kies de lievelings snoepjes van de patient, dat geeft een extra glimlach garantie!
  • Een vrolijk stukje stof (deze stof gekocht ik bij Vanmarieke, daar moet ik niet teveel heen surfen, slecht voor mijn banksaldo!).
  • Een stiekje.
  • Een krijtstift (bv van Edding, te koop bij Bruna of online bij Hipgemaakt).

Potje beterschap, zo maak je hem:

Dit is weer zo’n lekker makkelijke DIY (een easy peasy!) die je in een handomdraai maakt. Daar ben ik zo gek op! Dus hier komen de stappen:

  1. Stop de snoepjes in het potje.
  2. Leg de deksel van het potje op het de stof en knip er ongeveer 3 / 4 cm omheen een cirkel uit.
  3. Doe de deksel op het potje gevuld met snoep en leg de stof op de deksel. Haal de stiek er omheen en je hebt al een vrolijk bovenkantje op je potje beterschap!Tover een lach op het gezicht van de zieke met dit vrolijke potje beterschap! Een easy peasy DIY die jij met dit stappenplan gemakkelijk maakt!
  4. Nu ga je de vrolijke gezichtjes er op tekenen. Ik gebruikte als voorbeeld deze afbeelding: potje beterschap
  5. Laat drogen en klaar is je potje beterschap!!

Tover een lach op het gezicht van de zieke met dit vrolijke potje beterschap! Een easy peasy DIY die jij met dit stappenplan gemakkelijk maakt!

Natuurlijk kun je er ook nog een vrolijk kaartje aanhangen, wat je wil! Het zorgt in iedergeval voor een glimlach op het gezicht van de patiënt (zeker omdat hij / zij dat hele potje mag leeg eten als ze beter zijn!!).

Dit is een easy peasy DIY!

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close