TOP
Live verslag van het feel good shop event 2016
Proef de sfeer van het FGSE (live verslag)
Proef de sfeer van het FGSE (live verslag)
The-Place-To-Be

Proef de sfeer van het FGSE (live verslag)

Daar zit ik dan: aan de bloggerstafel van het Feel Good & Shop Event 2016 (FGSE) in de Koekbouw te Veghel. Lang naar uitgekeken en nu zit ik gewoon midden in HET SHOPWALHALLA van het Zuiden. Er is hier zoveel moois te zien, kopen en beleven. Je wordt er gewoon heel erg hebberig van, maar ook heel blij! Geniet je even met me mee, want dit is mijn live verslag! Ik stel je voor aan webshops die ik hier ontdekt heb, maar ook aan oude bekenden!

Sfeerproeven doe ik hier tijdens het FGSE, met nieuw ontdekte webshops

Studio Stift van Mieke! Wat een heerlijke, nieuwe ontekking. Miek is illustrator en ontwerper en maakt de allerliefste kaartjes, poster en zelfs boeken! Zoals de boeken serie ‘Iedereen kan tekenen!’. Hiermee leer je stap voor stap tekenen. Dat lijkt gemakkelijk, en dat is het ook! Je ontdekt je eigen tekentalent en als je veel oefent ontwikkel je vanzelf je eigen tekenstijl! Super leuk voor kids, maar stiekem ook voor jezelf. Binnenkort op mijn blog lees je hier meer over!!

stdio stift ik kan tekenen boeken

Nu we het toch over illustrators hebben. Ik bracht ook een bezoekje aan Janne Keurlings. Ze heeft op het event een te gekke draw booth staan waar je dus een getekende pasfoto van jezelf kan laten maken. Ik kon dat echt niet weerstaan en stapte er gelijk binnen.

draw booth - janne keurlings

draw booth - janne keurlings

De draw booth zelf is al prachtig om te zien. Gemaakt van oude deuren en versierd met een leuk retro behangetje en lampje. Binnenin kan je lekker plaats nemen, een koekje pakken (lekker), gezellig kletsen met Janne en ondertussen maakt Janne een super leuke ‘pasfoto’ van je!  ‘Poseer, converseer en klaar’! De Draw Booth is in te huren voor festivals, partijen, feesten of bruiloften.

Ps wat vind je van mijn draw booth pasfoto, ik vind hem SUPER!!

draw booth - janne keurlings

Iets verderop kwam ik Wivine tegen van de webshop Durf te stempelen. Je raadt het al: een shop vol met prachtige stempels! Kijk maar eens:

De stempels zijn ontworpen door een team illustratoren die de collectie regelmatig aanvullen met nieuwe designs! Dus  voor elke gelegenheid een stempel! Binnenkort over deze leuke webshop meer op mijn blog!

Tussen alle heerlijke foodstandjes en gezellige zitjes kwam ik ook Kim Lindeman nog tegen van In je nopjes. Kim gaf daar een live workshop tassen versieren voor kids! Echt super leuk en vrolijk! Maar bij Kim kun je ook terecht voor creatieve kinderfeestjes, themakisten, schminken, workshops voor volwassenen en nog veel meer. Hier willen we dus nog veel meer over weten, dus ook binnenkort meer over In je Nopjes!

Heel erg aangenaam verrast en super vrolijk werd ik van de webshop Brosje! Waarom, kijk hier maar eens naar:

brosje geboortekaartjes en accesoires

Prachtig ontworpen en niet ’13-in-dozijn’ ontwerpen gemaakt door Janneke. Haar webshop is gloedje nieuw en nu al heel populair en dat vind ik echt niet gek! Van geboortekaartje tot babyservies, van leuke accessoires, muurstickers tot opbergmanden. Brosje is anders. Meer kleur, meer vrolijkheid, meer eigenheid. Maar ook persoonlijk! Ook over deze webshop BINNENKORT meer te lezen op mijn blog!

Z.IE.L

Tussen alle prachtige stands door kwam ik ook Z.IE.L tegen. Een initiatief van Monique van de Berg om anderen Zomaar IEts Liefs te geven. Vanuit het hart, met liefde gegeven. Met hart en ziel een ander hart verblijden en verwarmen. Een blij hart dat voel je en dat geef je door! Een prachtig initiatief.

Och, och er is gewoon teveel leuks hier en de sfeer: te leuk!!

Bijpraten met webshop houders doe ik ook op het FGSE!

Als eerste kwam ik Anke tegen van de webshop raamtekening. Ze is niet te missen op dit evenement, want ze staat bij de ingang met een super leuke stand vol raamtekening ontwerpen.

AnkePanke van Raamtekening tijdens het feel good shop event

Ik heb nog een leuke winactie lopen met de webshop van raamtekening: je kunt een ontwerp voor een raamtekening winnen! Wil je nog mee doen? Klik dan door naar kan de winactie voor een raamtekening .

Zo ging ik ook nog even langs bij Leuke Lintjes. Daar kun je alles kopen voor een feestje. Maar nu ook voor Pasen te gekke eierhouders!! Of wat dacht je van deze coole tippi uitnodiging kaarten: te gek!

Bij Gea van Sien & Co moest ik ook even langs. Even kijken wat voor een prachtige en leuke knutselpakketen ze heeft. Binnenkort gaan we samen weer eens een leuke DIY samenwerking doen, dus hou het in de gaten.

sien en co op het feel good en shop event

Ook tafelziel is op het Feel Good en Shop Event aanwezig! Met Floor heb ik een op dit moment een geweldig leuke winactie lopen voor maar liefst een Tafelziel t.w.v. €80,00!! Klik hierdoor om naar de winactie van Tafelziel te gaan en te ontdekken dat je die Tafelziel thuis ook wilt hebben!!

Ach en ik heb ook zo gezellig nog even bijgekletst met Astrid van Cardcetera. Ze staat er weer met een prachtige collectie kaarten en ook zelfs met een heuse schrijftafel. Gezellig om even met Astrid te kletsen en ondertussen een kaartje te schrijven. Ze heeft zelfs een bus waar je je kaart kan posten!

Tip: tot en met 14 april krijg je 10% korting bij Cardcetera met de kortinsgcode: feel16 !

Wat heb ik genoten vandaag van alle leuke webshops op het Feel Good en Shop Event! Vanavond is het nog tot 21 uur open en morgen heb je nog een hele dag om naar dit shopwalhalla te gaan!! Laat je me weten als je bent geweest?!?

Meer info kan je op de website van het Feel Good en Shop Event vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
  • Janine
    8 jaar ago

    Super om je weer even te hebben gezien en gesproken. Ik heb genoten van het event!

  • Léone
    8 jaar ago

    Ik ga zo, ben zo blij met het gewonnen kaartje? Het verslag maakt me nóg nieuwsgieriger…..

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close