TOP
Raamversiering voor de klas, raamversiering klaslokaal, raamtekening klas, raamversiering crafts, raamversiering decorations, raamversiering school, raamversiering zomer, raamversiering lente, raamstickers
DIY

Raamversiering voor de klas

Zo leuk, steeds meer juffen weten mijn blog te vinden. En niet zomaar, maar voor een te gekke raamversiering voor de klas! In juli startte ik mijn mini webshop krijtstifttekeningen en daarin verkoop ik vrolijke ontwerpen om een raamtekening te maken. Sommige ontwerpen zijn met de computer getekend en komen van mijn eigen hand. Graag laat ik jullie kennis maken met deze gezellige raamversieringen en welke populair zijn voor de klas!

Raamversiering voor de klas: vrolijke vogeltjes

Van Juf Loes kreeg ik een super enthousiaste mail. Zij was helemaal weg van mijn vogeltjes krijtstifttekening. Ze kocht het in mijn webshop krijtstifttekening en zorgde ervoor dat haar nieuwe klasje een vrolijk welkom kregen in het nieuwe schooljaar met de krijtstift tekening vogeltjes. Ze gaf er geheel haar eigen draai aan door de tekst: ‘Fluitend het schooljaar in’ bij te zetten. Daarnaast tekende ze evenveel vogeltjes op het raam als leerlingen in de klas en kregen ze allemaal hun eigen naam. Een ontzettend leuk effect krijg je dan:

Raamversiering voor de klas, raamversiering klaslokaal, raamtekening klas, raamversiering crafts, raamversiering decorations, raamversiering school, raamversiering zomer, raamversiering lente, raamstickers

Het klaslokaal van juf Loes. Op de ruiten tekende ze vrolijke vogeltjes en allemaal kregen ze een naam van de leerling. In verband met privacy heb ik de namen van de leerlingen weggehaald en alleen die van juf Loes laten staan.

Raamversiering voor de klas, raamversiering klaslokaal, raamtekening klas, raamversiering crafts, raamversiering decorations, raamversiering school, raamversiering zomer, raamversiering lente, raamstickers Raamversiering voor de klas, raamversiering klaslokaal, raamtekening klas, raamversiering crafts, raamversiering decorations, raamversiering school, raamversiering zomer, raamversiering lente, raamstickers

Je kunt het ontwerp voor deze raamversiering natuurlijk ook heel leuk thuis gebruiken. Je kan hem in de webshop vinden bij krijtstifttekening vogeltjes  voor een klein prijsje van €4,95. 

Wat krijg je bij betaling? Een download van een PFD met daarop 2 vliegende vogeltjes, 1x een vogeltje in een kooitje en 1x een vogeltje op een stokje. Tevens ontvang je ook instructies hoe je een krijtstifttekening maakt.

Raamversiering voor de klas: cactussen

Ook de ramen van het klaslokaal van juf Ellen werden begin dit schooljaar prachtig versierd. Zij koos ook voor de vogeltjes maar ook voor de krijtstifttekening cactussen. Ze zijn gezellig om naar te kijken, zodat de leerlingen ook eens een ander uitzicht hebben. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk. Win, win dus ;).

Raamversiering voor de klas, raamversiering klaslokaal, raamtekening klas, raamversiering crafts, raamversiering decorations, raamversiering school, raamversiering zomer, raamversiering lente, raamstickers Raamversiering voor de klas, raamversiering klaslokaal, raamtekening klas, raamversiering crafts, raamversiering decorations, raamversiering school, raamversiering zomer, raamversiering lente, raamstickers Raamversiering voor de klas, raamversiering klaslokaal, raamtekening klas, raamversiering crafts, raamversiering decorations, raamversiering school, raamversiering zomer, raamversiering lente, raamstickers

Ook dit ontwerp voor deze raamversiering staat super leuk op jouw eigen raam. Je kan hem in de webshop vinden bij krijtstifttekening cactus  voor een klein prijsje van €3,95. 

Wat krijg je bij betaling? Een download van een PFD met daarop de 3 cactussen en ook een PDF in groot formaat van de cactussen. Tevens ontvang je ook instructies hoe je een krijtstifttekening maakt.

Raamversiering voor de klas: kortingsactie!

Nu ik net gestart ben met mijn webshop, leek het me leuk om alle nieuwe klanten een aardigheidje aan te bieden in de vorm van een korting bij een nieuwe bestelling. Hoe je deze korting kan krijgen, is heel simpel:

Deel je gekochte ontwerp van krijtstifttekening op social media met #krijtstifttekening en ontvang daarna een kortingscode van 50% op je volgende aankoop! Voorwaarden:

  • Mail je geposte foto naar info@badschuim.eu 
  • Indien de foto geüpload kan worden voor de webshop of een blogbericht, ontvang je de kortingscode van 50% voor je volgende aankoop!

Dus waar wacht je nog: bestel in webshop krijtstifttekening snel je ontwerp!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close