TOP
Rendier beker zelf maken - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
DIY Easy Peasy DIY Kerst Kids Lekerrrrrrr

Rendier beker, maak hem zelf voor je kids!

Maak je kids happy met een zelfgemaakte rendier beker. Dat doe je gewoon met je eigen servies, een paar plakoogjes, chenille draad en een pompom. In 1-2-3 stappen klaar, chocolademelk er in en genieten maar!

Rendier beker, dit heb je nodig.

rendier beker maken, dit heb je nodig
Wiebelboogjes.
– Plakband.
– Chenille draad
Pom pom
– Beker, bijvoorbeeld een theeglas.
– Chocolademelk, voor de inhoud ;)

Rendier beker, zo maak je hem.

Het is eigenlijk zo simpel, dat je dit echt veel vaker gaat doen. Want chocolade melk drinken wordt nooit meer hetzelfde :). Dus begin maar gauw met dit stappenplan.

Stap 1 – rendier beker makenPak je beker uit de kast en draai een chenille draad om het ‘oor’ van de beker. Zorg ervoor dat je de chenille draad ongeveer in het midden er op legt en dan 1x er omheen draait. Hierdoor heb je twee gelijke eindes over. Deze buig je om in de vorm van een gewei.

Stap 2 – rendier beker maken: Nu ga je het gezicht van het rendier maken. Plak met behulp van de plakband de wiebel oogjes en de pom pom (voor de neus) op de beker.

Maak je kids happy met een zelfgemaakte rendier beker. Dat doe je in 1-2-3 stappen en je bent klaar, chocolademelk er in en genieten maar!

Stap 3 – rendier beker maken: Giet nu de warme chocolade melk er in en GENIETEN MAAR!

Zoals beloofd dus maar in 3 simpele stappen gemaakt. Zo zagen de rendier bekers er bij ons uit:

Maak je kids happy met een zelfgemaakte rendier beker. Dat doe je in 1-2-3 stappen en je bent klaar, chocolademelk er in en genieten maar!

En stiekum heb ik er zelf ook enorm van genoten, want ik ben GEK op chocolade melk! Dus toen vond het kleine meneertje Badschuim dat ik een keer op de foto moest, dus bij deze :). We hebben enorm gelachen met z’n tweetjes bij het maken van deze foto’s!

Maak je kids happy met een zelfgemaakte rendier beker. Dat doe je in 1-2-3 stappen en je bent klaar, chocolademelk er in en genieten maar!

Kado tip!!! Van Judith Robbe ontving ik deze leuke foto's. Zij maakte mijn rendier bekers DIY en toverde deze om naar warme chocolademelkpakketjes voor de juffies van kdv en bso! Samen met haar 2 kids, Philip van 2,5 en Thomas van 4 maakte zij ze. De ogen waren wat scheef maar dat mocht de pret niet drukken!! Ontzettend leuk om te zien dat de rendier beker DIY dus al bij velen geliefd is. Bedankt Judith voor het delen!!

Rendier beker als juffen kado I DIY stappenplan I gemaakt door creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Zoek je nog meer leuke knutsels voor de feestdagen? Check dan eens mijn verzamelpagina knutseltips voor de feestdagen
Of je kunt natuurlijk ook mijn pagina koekie eitje traktatie tips checken voor nog meer  lekkers!

Dit is een Easy Peasy DIY! 


Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close