TOP
The-Place-To-Be

Restaurant Le:en: OVERHEERLIJK!

Hou jij ook zo van Aziatisch eten EN een relaxte plek? Dan zit je goed bij restaurant Le:en in Utrecht.

Helaas kon ik alleen aanschuiven voor de lunch, maar dat was genoeg om mij super enthousiast te maken. Le:en is gevestigd in oud garagepand en dat geeft een industriële maar kunstzinnige sfeer:

Daarnaast is er gewerkt met verschillende artistieke vrijheden die je zintuigen prikkelen:

IMG_6887.JPG

IMG_6886.JPG

Een sfeer tot in de puntjes:

IMG_6889.JPG

IMG_6888.JPG

IMG_6890.JPG

En dan heb ik nog niet eens over het eten gesproken! Kortom The place to be and eat! Vergeet Le:en dus zeker niet aan te doen als je in Utrecht bent!

IMG_6892.JPG

IMG_6895.JPG

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
  • Kaho
    10 jaar ago

    This looks like a really neat Asian/Japanese restaurant!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close