TOP
Koekie eitje traktatie tips - schatkistjes traktatie I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim
Traktatie

Schatkistjes – Koekie eitje traktatie tips

Weer een leuke traktatie uit mijn reeks: ‘Koekie eitje traktatie tips’! Dat zijn snelle maar leuke traktaties die iedereen kan maken. Dus niet teveel gedoe met een maximaal effect! Dit keer: schatkistjes!

schatkistjes traktatie - Koekie eitje traktatie tips I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Wat heb je nodig voor schatkistjes:

  • Snoep schatkistjes (Jumbo).
  • Bakkerstouw in 2 kleuren (Action of kookwinkel).*
  • Schaar.
  • Dienblad of leuke schaal om het op te presenteren.
  • Gummetjes (Flying Tiger of Hema).

* Als alternatief kun je ook een snoep / dropveter gebruiken!

Zo maak je de schatkistjes traktatie:

Veeeels te simpel is deze traktatie, maar ooooo zo fijn dus om te maken. Wat ga je doen. De schatkistje voorzien van een vrolijke gummetje en deze vastmaken met een leuke strik van bakkerstouw (of de snoep dropveter). Je maakt er zo een stuk of 30 voor in de klas of het kinderfeestje. Voor een leuke (en handige presentatie) leg je ze op een dienblad of leuke schaal en klaar is het allemaal.

schatkistjes traktatie - Koekie eitje traktatie tips I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

KOEKIE EITJE die schatkistjes traktatie;) En ze zullen het heerlijk vinden, want snoep lusten ze allemaal en dat kleine cadeautje is een extra feestje erbij!

Deze traktatie is gemaakt door Galerie Lucie. Lucie heeft een zeer creatief blog en organiseerd creatieve workshops. Workshops voor jou maar ook voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Breukelen en workshops op locatie. Galerie Lucie staat garant voor veel workshop plezier.

Er komen nog meer ‘koekie eitje traktatie tips’. Ik heb hiervoor al heel veel leuke ideetjes, MAAR! ik zoek er nog meer. Dus heb jij ooit een leuke & makkelijke traktatie gemaakt die je met mij wilt delen en die ik ook op mijn blog mag plaatsen (met vermelding van jouw naam). Laat het me dan weten via een berichtje!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close