TOP
Schoen zet tip voor Sinterklaas - hier vind je het stappenplan met foto's - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
DIY Sinterklaas

Schoen zet tip!

Voor veel kids is het een probleem: ze hebben geen open haard waar de Pieten van de Sint doorheen kunnen! Dus waar moet je dan je schoen toch neer zetten??? Maar geen nood! Wij vonden een leuk alternatief om aan de pieten te laten zien waar ze in huis dan toch de schoenen kunnen vinden! We maakte een duidelijke aanwijzing op de vloer: een washi tape kado! De schoen zet tip van het jaar.

Wat heb je nodig voor de schoen zet tip

Helemaal niet veel. Een rol washi tape / masking tape en wat creativiteit! Ben je niet zo iemand die ‘los uit de pols’ iets maakt. Zoek dan een plaatje op internet op en maak dat na.

Zo maak je de schoen zet tip

 1. Zoek een mooi plekje in huis op waar het mag komen. Een plekje dat niet ‘in de loop’ staat, waar de schoenen makkelijke kunnen blijven staan en waar je ook niet overheen loopt. De tape blijft doorgaans goed zitten maar het zou zonde zijn als je het kapot loopt.
 2. Ga aan de slag met je tape! Maak het kado zo groot als je zelf wilt en gebruik de kleurtjes die jullie mooi vinden. Als alternatief kun je ook nog pijlen op de vloer maken vanaf de deur naar het kado toe. Extra aanwijzingen zodat de Pieten het snel kunnen vinden ;),

Dit was ons resultaat:

Schoen zet tip washitape vloer kado I DIY stappenplan I gemaakt door creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

 

Schoen zet tip washitape vloer kado I DIY stappenplan I gemaakt door creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

 

Schoen zet tip washitape vloer kado I DIY stappenplan I gemaakt door creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Laat je me weten als jij hem ook maakt? Stuur me een foto en ik zet hem op mijn Facebook pagina om aan anderen te laten zien!

Voor meer Sinterklaas pret op mijn blog kun je hier terecht.

 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS
 • neelke2015
  9 jaar ago

  Hahaha supermooi. Ik denk dat de Sint dit niet kan missen hoor. Ik moest ook een beetje denken aan de AH reclame met de Sint posters :)

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Dankje Neelke! En ja die posters van AH zijn ook gaaf, maar die heeft wel iedereen. Deze schoen zet tip maak je helemaal naar je eigen zin, dus stiekum gewoon veel leuker ;)!

   • Absoluut helemaal mee eens! (Al had ik de posters nog niet gespot totdat ik de reclame zag, maar ik kijk dan ook niet zo veel kinderprogramma’s ;) )

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close