TOP
Shoplog Jeroen Beekman
Shoppen, heb jij er nog tijd voor?
Shoppen, heb jij er nog tijd voor?
Shoppen, heb jij er nog tijd voor?
In The Picture

Shoppen, heb jij er nog tijd voor?

Laten we nou eerlijk zijn: ‘Heb jij nog wel eens fatsoenlijk een dag de tijd om lekker te gaan shoppen? Nee toch!’. Ik in iedergeval niet meer sinds dat we geen twee- maar een drie eenheid zijn geworden hier in huis. Voor zo’n winkeldag (oftewel walhalla dag) is nog weinig tot geen tijd en daarom ben ik een echte online shopper geworden! Want in de avond uurjes is altijd wel een half uurtje online tijd over. Van kids kleding tot die van mezelf, ik weet de leukste shops online te vinden. Zo shopte ik laatst bij Jeroen Beekman, dat moet je ontdekt hebben!

Shoplog Jeroen Beekman mode

Zoals je op mijn blog kan zien, maar ook in mijn kleding, ben ik gek op kleuren! Ik heb graag jurkjes, broeken en shirtjes aan met leuke en vrolijke printjes. Naast de vrolijke printjes heb ik graag iets aparts aan. Dit kan ik gelukkig vinden bij verschillende merken maar het merk Geisha ontdekte ik pas recentelijk in de webshop van Jeroen Beekman! Geisha ontwerpt kleding net even anders dan anders is, kortom vrij uniek. Precies dus wat ik zocht. Ik kon bijna niet kiezen uit al dat leuks, maar tja…., dat shopbudget van me is jammergenoeg niet oneindig! Dus ik koos voor teveel leuks:

Je raadt al wat mijn thema was dit keer: S T R E E P J E S! En het mooie ervan was dat ik niet lang op mijn pakketje hoefde te wachten. Donderdagavond besteld en zaterdagmorgen in huis. En wat was ik blij! De kleding was in een mooie doos verpakt, net een kadootje. Daarnaast paste alles perfect (dankzij de maattabel op de site) en (ook heel belangrijk) de kleding was van een mooie en zachte kwaliteit. Ik heb met mezelf dus maar snel afgesproken dat ik minimaal maar 1 x per maand op deze site mag komen, anders denk ik dat ik problemen krijg met mijn creditlimiet!

Wil jij zien wat voor meer leuks Geisha voor jou in petto heeft? Kijk dan eens op deze site van Jeroen Beekman. Nu is alles in de SALE, dus nog aantrekkelijker :)

Wat zijn jouw favoriete kledingmerken?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
 • cmvdpk
  9 jaar ago

  Jeetje wat leuk Klaske!! Ik ben heel benieuwd wat jij van het weekend gaat shoppen! Wellicht hebben we weer iets hetzelfde, we hebben tenslotte allebei goede smaak ;)!

 • Klaske
  9 jaar ago

  Oh jee, dit had je nou niet moeten doen!!! Even met m’n mobiel op de site gekeken voor jurkjes….zeer gevaarlijk ;)
  Hele leuke kleurige jurkjes gezien, maar ook mooie basic zwart, én voor een leuk prijsje.
  Dit weekend maar even uitgebreid shoppen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close