TOP
Deuken in mijn billen
Thuis / Lifestyle

Sinds wanneer heb ik deuken in mijn billen?

Herkenbaar? Kijk je ook wel eens in de spiegel en denk je ‘hoe is dat er in godsnaam van gekomen?’. Nee? Niet liegen! Iedereen heeft daar zeker last van. Ik in ieder geval wel! Even een openhartig, confronterend gesprek met mezelf voeren dan maar!

Deuken in mijn billen, hoe is dat zo ver gekomen?

Dat antwoord kan ik wel geven: gewoon een hele tijd niet in de spiegel kijken! Tja, ik heb een half jaar lang mezelf heerlijk laten gaan, niet genoeg bewogen en heerlijk alles gegeten wat ik maar lekker vond. En daar is dan je straf: DEUKEN IN JE BILLEN! En niet omdat je magerder bent geworden……. Stiekem wist ik het al. Die broek zat toch niet meer zo lekker, er hing wat overheen. Mijn billen paste er ook niet zo lekker meer in. Maar ach, even door persen en hij was weer aan! Vooral niet in de spiegel kijken of even een vluchtige blik. Tja, wat was ik goed met mijn kop in het zand of moet ik zeggen, vooral niet voor de spiegel te steken! Maar vandaag was er geen ontkomen aan: daar was de spiegel en die deuken. Gedverrederrie!! Die wil ik niet. Dus de maat is vol, of mijn broek, want die past echt niet zo goed meer en ik vertik het om een nieuwe te kopen in een grotere maat. Ik wil niet uit die comfortabele, heerlijke doorsnede maat 40. Dus ik moet er iets aan gaan doen en wel vanaf vandaag!!

Deuken in mijn billen, ik ga ze uitdeuken!

Ja! Dus toch goede voornemens. Nou ja, niet echt want ik start niet op 1 januari ( en zo blijf ik bij mijn standpunt dat je elke dag kan beginnen met iets, als je maar wil). Tijd voor een ommezwaai, ik ga weer gezond leven en meer bewegen! Dus het fruit wordt weer ingeslagen! Het avondeten zal minder voorzien worden van al die overheerlijke sausjes en het belangrijkste: ik zal minder hoeven te gaan lozen bij de glasbak!! Want tja, daar zit wel mijn probleem! Als ik in Amerika had gewoond dan hadden ze me allang aangemeld bij de AA. Hier in Nederland ligt de norm wel even wat anders, maar goed ik krik het gemiddelde toch lekker op. Dus dat dus! Waarom ik het nu allemaal met jullie deel en er mee lastig val? DAT is mijn stok achter de deur. Dus zie je mij op een feestje weer voor dat snack bakje staan. Sta ik weer heerlijk te lallen ( carnaval uitgezonderd, dan mag het!! ) met een wij, wij, wijntje in mijn hand.

Ga ik heerlijk buiten mijn dieetboekje: herinner me dan eens aan die deuken in mijn billen en vraag of ze al uitgedeukt zijn.

Daar help je me echt mee ook al zal ik je aan kijken of ik je op dat moment wel iets aan kan doen, gewoon negeren dan! . Bedankt alvast voor je support. En oja, ben je ook een lotgenoot? Uitdeukse!!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close