TOP
Sinterklaas aftelkalender - de leukste kan je hier vinden op www.badschuim.eu
Kids Printable

Sinterklaas aftelkalender – we kunnen niet wachten!!

Yessssssssss!! De sint is weer in het land. We mogen weer verlangen, dromen, smachten naar het heerlijke avondje. Maar oh, oh, oh wat duurt dat nog lang. Gelukkig hebben we een leuke, vrolijke aftelkalender waar we de nachtjes op af kunnen strepen. 

Sinterklaas aftelkalender

Dit jaar maakte ik er gewoon eentje zelf. Gewoon omdat ik daar zin in had en omdat ik het leuk vond. Natuurlijk met een paard (mijn lievelings dier), donkere daken maar ook met vrolijke kleuren. Dit is het resultaat geworden:

Aftelkalender Sinterklaas_gratis te downloaden op creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Ik maakte hem niet alleen voor mijn kleine ventje, maar ook voor jullie!! Je kan hem hier gratis downloaden:

Aftelkalender Sinterklaas_gratis te downloaden op creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Hij hangt bij ons al op de muur!!  Vind jij hem ook leuk en heb je hem ook geprint. Stuur mij dan jouw foto (via mijn facebook pagina). Dan laat ik hem aan de rest van mijn lezers zien!!

Meer Sint DIY / gratis downloads kan je hier vinden op mijn blog.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close