TOP
Sinterklaas Slinger - gratis te downloaden op www.badschuim.eu
Printable Sinterklaas

Sinterklaas slinger voor Huisjekijken.

Leuk om nog snel even voor of tijdens de intocht van Sinterklaas te maken: de last minute Sinterklaas slinger MET wensenlijstje. Ik maakte hem voor huisjekijken, maar ook hier op mijn blog lees je  er meer over.

Morgen komt Sinterklaas in Nederland en alle kinderen kijken er enorm naar uit. Wij natuurlijk ook en het gaat al dagen over HET wensenlijstje aan de Sint. Wat mag ik vragen en hoe ga ik dat duidelijk maken aan de Sint. Wij bedachten een leuke en originele manier. Dit jaar geen briefje in de schoen maar een kleurige Sinterklaas slinger MET wensenlijstje. Wil jij hem ook maken, lees dan gauw verder.

Last minute Sinterklaas Slinger met wensenlijstje, zo maak je hem in 3 simpele stappen:

1) Print deze vlaggetjes uit. Hoeveel keer kun je zelf bepalen. Hoe meer printjes, hoe langer de slinger, hoe meer lijstjes ;).

Sinterklaas slinger

Sinterklaas slinger

 

 2) Knip de vlaggetjes uit en vul je wensenlijstje(s) in.

3) Plak ze aan een lijntje of touwtje en hang ze op.

Klaar is je prachtige Sinterklaas slinger en je huis is ook nog eens mooi versierd. Laat Sinterklaas maar komen!

De sinterklaas slinger kun je ook hier downloaden:

(klik op de link): Printable Sinterklaas Slinger_met instructie_blog badschuim.eu

Wil je meer Sint knutselplezier, kijk dan ook eens hier:

Follow Badschuim ♥ to be creative!’s board Sinterklaas on Pinterest.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close