TOP
Sinterklaas tafelversiering - daken silhouet
DIY Sinterklaas

Sinterklaas tafelversiering – daken silhouet

Nu we helemaal in de Sinterklaas sfeer zijn mag ook alles versierd worden. Zo pronken onze ramen met de gave sinterklaas raamversieringen, zodat de Sint goed kan zien dat we gek op hem zijn. Echter hebben we ook binnen in het huis het extra gezellig gemaakt. Zo hebben we ook een Sinterklaas tafelversiering. Gemaakt van het daken silhouet waar ik al heel veel leuke DIY’s mee maakte. Kijk je weer mee?!

Sinterklaas tafelversiering - daken silhouet

Sinterklaas tafelversiering, wat heb je nodig:

 • Schaar.
 • Printer.
 • Plakband.
 • Doorzichtig tafelkleed (o.a. te koop bij Tafelziel).
 • Onderstaand bestand om uit te printen:

Raamversiering feestdagen – gratis download op www.badschuim.eu

Sinterklaas tafelversiering, zo maak je hem:

In 4 simpele stappen:

Stap 1 – sinterklaas tafelversiering: Download het bestand.

Stap 2 – sinterklaas tafelversiering:  Print het uit. Aantal is afhankelijk van de lengte van je tafel. Ik heb een tafel van 3 meter lang. Daarvoor heb ik het bestand 4x geprint.

Stap 3 – sinterklaas tafelversiering:  Knippen maar! Doordat ik het bestand maar liefst 4x had uitgeprint, had ik 16 blaadjes uit te knippen. In een half uurtje was ik er klaar mee, maar het was zeker de moeite waard!

Stap 4 – sinterklaas tafelversiering:  Wanneer je alles uitgeknipt hebt, kun je alles naast elkaar onder het doorzichtige tafelkleed leggen.

En dan kun je dit leuke resultaat krijgen:

Sinterklaas tafelversiering - daken silhouet

Zoals je kan zien was meneertje Badschuim aangenaam verrast ;).

Met deze gave daken silhouet maakte ik nog meer leuke DIY’s:

Klik op de foto om naar het blogbericht te gaan en het volledige stappenplan te lezen.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

4 COMMENTS
 • IndeKinderschoenen
  7 jaar ago

  Superleuk! Ik heb notabene al een tijd tafelzeil liggen maar er nog nooit wat onder gedaan. Dat moet ik toch eens gaan doen!

  • Ceciel
   7 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk om te lezen! Ik ben dan ook erg nieuwsgierig als je hem hebt gemaakt. Mail je me dan een foto?

   • IndeKinderschoenen
    7 jaar ago

    Ik denk dat ik deze nog even oversla (te kort voor de Sint nu), maar dat ik met zoons verjaardag over een paar weken er iets onder ga maken!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close