TOP
Slinger van ijsjes, ijsjesslinger,papieren slinger van ijs, ijs slinger, slinger van ijs maken
Easy Peasy DIY

Ik ga op vakantie en neem mee: Een slinger van ijsjes!

Een slinger van ijsjes hangt hier nu al een tijdje voor ons raam te pronken. We worden er lekker vrolijk van en ook iedereen die er buiten voorbij loopt! Dus we nemen onze slinger van ijsjes ook mee op vakantie! Dat vrolijkt de voortent weer mooi op. Wil jij hem ook maken: dat kan! Hier vind je de DIY en het gratis te downloaden sjabloon voor een ijsjesslinger.

Slinger van ijsjes, ijsjesslinger,papieren slinger van ijs, ijs slinger, slinger van ijs maken

Een slinger van ijsjes, wat heb je nodig:

  • ijsjes slinger, slinger van ijsjes, slinger met ijsjesEen schaar (en eventueel een perforator);
  • Dikke zwarte stift;
  • Wat dikker papier met een vrolijk printje (bv te verkrijgen bij de action);
  • Een mooi lint, touw of lijntje (veel soorten ook te koop bij action of hema);
  • Een ijsjes sjabloon, dat kan je hieronder gratis downloaden:
Ijsje silhouette PDF

Een slinger van ijsjes, zo maak je het:

Stap 1 – slinger van ijsjes: download de silhouette en print deze uit.

Stap 2 – slinger van ijsjes: knip de ijsjes uit en leg op het papier (waar je de ijsjes van wilt maken).

Slinger van ijsjes, ijsjesslinger,papieren slinger van ijs, ijs slinger, slinger van ijs maken

Stap 3 – slinger van ijsjes: teken met zwarte stift de omtrek van de ijsjes op je papier, zoals hierboven is gedaan op de foto.

 Stap 4 – slinger van ijsjes: knip je ijsjes uit en trek aan de andere kant van de ijsjes ook de zwarte lijn om de contouren. Dan zijn ze namelijk aan allebei de kanten hetzelfde. Herhaal dit een stuk of 8 a 10 keer. Eigenlijk zoveel / zolang als jij je slinger wilt maken.

Stap 5 – slinger van ijsjes: maak een gaatje aan de bovenkant van elk ijsje. Dit kun je doen met de schaar maar met een perforator gaat dat sneller en is het mooier.

Stap 6 – slinger van ijsjes: rijg je ijsjes aan je lint of touw. Daarna is je slinger af en kun je hem op een mooie plaats hangen :).

Slinger van ijsjes, ijsjesslinger,papieren slinger van ijs, ijs slinger, slinger van ijs maken

Zoals je kan zien maakte ik 2 ijsjes slingers. Ik heb er eentje per post naar een vriendin gestuurd. Ik vind ze namelijk ook leuk om kado te doen voor een zomerse verjaardag!Slinger van ijsjes, ijsjesslinger,papieren slinger van ijs, ijs slinger, slinger van ijs maken Slinger van ijsjes, ijsjesslinger,papieren slinger van ijs, ijs slinger, slinger van ijs maken

Dit is een easy peasy DIY!

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close