TOP

Spelletjes tips voor thuis & kinderfeestjes

Spelletjes tips voor binnen en buiten

Spelletjes tips kan je goed gebruiken voor een regenachtige vrije middag of wanneer je op zoek bent voor een leuke invulling van het kinderfeestje. Stop dan maar met zoeken want hier kun je een aantal hele leuke spelletjes tips vinden!

De spelletjes tips heb ik op gedeeld in binnen en buiten spelletjes. Ze zijn geschikt voor zowel jongens en meisjes.

Veel speelplezier met deze spelletjes tips!

Spelletjes tips voor binnen (dus voor een regenachtige middag):

Wij weten wel wat we moeten doen met onze voorraad wc rolletjes: we maakten er een gave knikkerbaan van op de trap!

Het regent, het regent en wij spellen heerlijk binnen! Maar wat ga je doen als je je eigen speelgoed niet meer leuk vindt? Dan maak je zelf een leuk spelletje! Zo maakte wij een parachute spel. Super simpel en snel gemaakt. Kijk maar eens mee.

Tover je wasmand om naar een spelletjes mand! Hoe? Klik dan maar eens gauw door voor de 10 leukste spelletjes met een wasmand. Hier zitten 5 spelletjes tips bij die je binnen kan spelen!

Ballon race – Is het buiten te nat om buiten te spelen? Maak dan binnen deze ballon race. Pret voor tien!

Ballonauto van Lego – Met Lego en een ballon kun je de coolste race auto maken. Een experiment om thuis zelf te proberen.

Papieren vliegtuigjes vouwen is ouderwets maar nog steeds ontzettend leuk. Op dit blog vind je een uitgewerkte versie voor een papieren vliegtuigje maar ook een link naar velen meer.

Spelletjes tips voor buiten:

In de zomer wil je heerlijk kliederen met water. Daarom zocht ik de leukste en origineelste waterspelletjes voor je op! Kom gauw ideetjes op doen om je zonnige dag te vieren!

Stoepkrijt spelletjes – Hier kan je maar liefst 10 stoepkrijt spelletjes vinden die met mooi weer buiten kan doen. Ook leuk voor een kinderfeestje!

Kom buiten spelen en maak je eigen zandkeuken! Hier vind je inspiratie en een DIY stappenplan!

Hou je van spelen met water?! Dan moet je zeker een keer de waterbeker race spelen!

Ben je ook gek op de natuur en ga je graag buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Dan is OERRR ook echt iets voor jou. Lees hier wat het is en wat wij er van vonden.

Laat je kinderen ontdekken hoe apparaten in elkaar zitten en laat ze die UIT ME KAAR halen! Ze zullen plezier voor 10 hebben en het is ook nog eens leerzaam!

Papieren vliegtuigjes vouwen kan je binnen doen, maar dan ook heerlijk buiten mee gaan spelen!

DIY kinderfeestje: laat de kids zelf hun eigen spelletje maken en laat ze het balletjes vangen spel doen! Daar zijn ze wel even zoet mee.

Ezeltje prik – Ook weer een ouderwets spelletje maar nog super leuk voor een kinderfeestje. In dit blogbericht kun je een gratis ezeltjeprik poster printen.

Is jouw kind gek van piraten: organiseer een kinderfeest met een piratenspeurtocht! Een spannende toch met piratenspelletjes, een verborgen schat en piraten diploma (wat gratis is te downloaden).

Deel jouw spelletjes tips met ons en kom op deze pagina!

Heb je zelf een ontzettend leuke, gezellige, te gekke spelletjes tips die je graag met anderen wilt delen? Dan zoeken wij jou! Deze pagina willen we namelijk vullen met spelletjes tips die door moeders zijn gemaakt en voor andere moerders ter inspiratie zijn. Wil je dat? Mail ons dan een foto (het liefst meerdere) en een beschrijving van je spelletjes tips via info@badschuim.eu We kijken er naar uit :)!

Close