TOP
hybride fiets
Praktisch Reizen

Stadsmens? Ontdek dan de hybride fiets!

Houd jij van de stad en breng je er veel tijd door omdat je er woont of werkt? Waarschijnlijk heb je dan een beeld van hoe het met het verkeer is gesteld in spitsuren. Vooral als je vaak met de auto naar de stad gaat, kan de verkeersdrukte voor de nodige irritaties zorgen. Muurvast staan in de stad, als gevolge van de overload aan verkeer tijdens de spits, is te voorkomen. Hoe? Dat vertellen we je graag. Na het lezen van dit artikel weet jij hoe je drukte in de stad eenvoudig kunt vermijden.

Vertrek vroeg

Moet je aan de andere kant van de stad zijn? Vertrek vroeger dan 07:30 uur, want na dit tijdstip sta je geheid in de file. Bijna heel werkend Nederland zit dan namelijk in de auto om de werkdag tussen 08:00 uur en 08:30 uur te beginnen. Als je vroeg vertrekt, voorkom je dat je muurvast komt te staan in de stadsfile. Ditzelfde geldt ook voor later in de middag. Vertrek je tussen 17:00 uur en 18:00 uur naar je bestemming? Dan zit de kans er dik in dat je onderweg ook vast komt te staan in de drukke avondspits, terwijl je daar bij vertrek voor 16:00 uur minder van zal merken.

Vertrek laat

Wat voor vroeg vertrekken geldt, geldt ook voor laat vertrekken: je vermijdt de ergste drukte in de stad. Misschien is het mogelijk om later aan je werkdag te beginnen en tot minimaal 18:00 uur door te werken. Na dit tijdstip wordt de kans op een lange file namelijk steeds kleiner. Mensen zijn de stad rond die tijd vaak al uit.

Ga te voet

Als je de luxe hebt dat jouw werk dichtbij huis is, kun je ook te voet gaan. Want waarom zou je over een stukje van 5 a 10 minuten rijden, of zelfs nog langer stilstaan, niet gaan lopen? Ook naar de bakker op de hoek, kun je beter de fiets pakken. Zo start je dag direct met een fijne workout waardoor je je conditie op pijl houdt en voldoende lichaamsbeweging krijgt.

Pak de fiets

Houd je niet van lopen, maar is je werk wel op korte afstand of wil je naar het stadscentrum? Onze oplossing: schaf een hybride fiets aan en pak de fiets naar werk. Door dagelijks minimaal een uur te fietsen houd je een goede conditie en krijgt jouw lichaam de beweging die het nodig heeft. Kies eens voor een hybride fiets, bekijk de Matrabike hybride modellen en zoek direct jouw nieuwe hybride fiets uit. Dit is dé perfecte stadsfiets met versnellingen en een comfortabele zit. Een elektrische fiets kan uitkomst bieden als je buiten de stad woont. Zo fiets jij overal moeiteloos tussendoor en is de file in de stad verleden tijd.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close