TOP
Kookboeken stijlvolle keuken
Interieur Koken Wonen

Stijlvolle keukenaccessoires

We zijn er dol op: accessoires in de keuken. Allereerst omdat ze je het leven handiger maken – niets mis met wat extra gemak in de keuken. Maar er is meer dan dat! Keukenaccessoires kunnen ook enorm stijlvol zijn. Zo vormen ze prachtige toevoegingen aan je woning. Welke accessoires je niet mag missen? Je ontdekt het in deze blog.

Water koken in stijl

Het is een echte must-have in de keuken: de waterkoker. Bijna dagelijks heb je ‘m wel nodig. Wat betreft de looks is de waterkoker er in allerlei soorten en maten te vinden. Ons favoriete model? Dat is zonder twijfel de SMEG waterkoker. Met dank aan z’n vriendelijke én design-waardige uitstraling.

En dat is nog niet alles. Ook de kleur speelt een grote rol: de waterkoker van SMEG is er in vrijwel alle kleuren van de regenboog te vinden. Waar je de waterkoker anders meestal in tinten als zwart of grijs ziet, kan dat dus ook helemaal anders. Pak bijvoorbeeld uit met groen, rood of blauw. Een feest in de keuken!

Smeg waterkoker

Een kwalitatieve set messen

Hét geheim voor een luxueuze uitstraling in je keuken? Dat is toch wel een goede set messen. Dit geeft namelijk meteen aan dat jij serieus bezig bent met het voorbereiden van je eten – de eerste stap bij het inpakken van je gasten! Messen vormen namelijk de basis voor kwaliteit in de keuken. En dat weten echte kenners als geen ander!

En hoe je die messen bewaart, draagt natuurlijk ook bij aan de look. Een mooie houder mag staat dan ook niet verkeerd bij de set. Of deze nu van hout is of juist van metaal – aan jou de keus. Zo houd je ook meteen alles bij elkaar. Praktisch!

stijlvol messenset

De molens dragen bij

Of ze nu op de eettafel staan of in de keuken: een goede peper- en zoutmolen doen wonderen voor de stijlvolle uitstraling. Ze zijn immers vrijwel altijd binnen handbereik – en springen zo dus in het oog. Des te meer reden om er aandacht aan te besteden!

Voor welk materiaal je het beste kunt kiezen? Hout wordt gezien als de ultieme klassieker. Daarmee zit je altijd goed! Maar ook glas en metaal scoren punten – zeker in het moderne interieur. Op Kookwinkel.nl zijn er molens in allerlei modellen te vinden. Wat je in ieder geval beter achterwege kunt laten voor de look van smaak, is plastic. Zo weet je zeker dat je een uitstraling van klasse gaat!

Molens

Het boek ter inspiratie

Naast de accessoires die je werkelijk in actie zet voor het maken van je gerechten, is er meer om de look van je keuken te verfijnen. Zo zijn een paar kookboeken onmisbaar! Die voegen namelijk echt karakter toe aan je keuken. En wekken ook nog eens de eetlust op! Waar je ze kwijt kunt, zonder dat ze in de weg liggen? In de hoek van het aanrecht, op een plank aan de muur of in een glazen keukenkast – om maar wat voorbeelden te noemen.

Kookboeken zijn er in de meest stijlvolle uitvoeringen te vinden. Over alles wordt nagedacht: fotografie, typografie, illustraties en kleurgebruik. En dat laat je het water in de mond lopen! Een heerlijke manier om inspiratie op te doen voor je gerechten. Zeker als je boeken in huis haalt over verschillende keukens: van Hollandse pot tot authentieke Thaise gerechten.

Kookboeken stijlvolle keuken

De keuken in stijl

Accessoires spelen een grote rol in het creëren van een stijlvolle look in de keuken. Of het nu gaat om de waterkoker of om het kookboek: ze maken jouw keuken compleet. Voor nog meer kookplezier!

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close