TOP
Stroopwafel vormpjes - Koekie eitje traktatie tips I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim
Koekie eitje traktatie tips Lekerrrrrrr Traktatie

Stroopwafel traktatie vormpjes – Koekie eitje traktatie tips

Dit is de tweede traktatie uit mijn nieuwe reeks: ‘Koekie eitje traktatie tips’! Dat zijn snelle maar leuke traktaties die iedereen kan maken. Dus niet teveel gedoe met een maximaal effect! Dit keer de stroopwafel traktatie vormpjes!

Stroopwafel wormpjes - Koekie eitje traktatie tips I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Wat heb je nodig voor de stroopwafel traktatie vormpjes:

  • Stroopwafels.
  • Vormpjes.
  • Saté prikkers.
  • Alternatieve benodigdheden: strikjes, halve kool en aluminium folie.*

Zo maak je de stroopwafel traktatie vormpjes:

Leg het vormpje in het midden van een stroopwafel, even stevig aanduwen (het kost echt wel even wat kracht) en tadááá: een stroopwafel vormpje! Steek de prikker er in en je bent al klaar. Je maakt er zo een stuk of 30 voor in de klas of het kinderfeestje. KOEKIE EITJE die stroopwafel traktatie vormpjes ;) 

* Vind je ze zo nog een beetje saai, ga dan voor de alternatieve variant. Versier de stroopwafel vormpjes met een strikje en steek ze in een halve kool (welke je voorziet van aluminium folie). Dan kun je ze meteen leuk presenteren (en het is ook handig meenemen).

Tip voor de restjes (want die zijn er veel!): die bewaar je in een trommeltje om later te verwerken in een taartje of heerlijk op te eten bij een kopje thee of als extra ‘snoepje’ voor de kids :).

Er komen nog meer ‘koekie eitje traktatie tips’. Ik heb hiervoor al heel veel leuke ideetjes, MAAR! ik zoek er nog meer. Dus heb jij ooit een leuke & makkelijke traktatie gemaakt die je met mij wilt delen en die ik ook op mijn blog mag plaatsen (met vermelding van jouw naam). Laat het me dan weten via een berichtje!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close