TOP
feest spelletjes & prints een blog samenwerking tussen studio lala en Badschuim
Studio Lala’s feestprints + DIY feest spelletjes
Studio Lala’s feestprints + DIY feest spelletjes
Studio Lala’s feestprints + DIY feest spelletjes
DIY Feest In The Picture

Studio Lala’s feestprints + DIY feest spelletjes

Hou je van (zomerse) feestjes met leuke bijhorende accessoires?! Dan zit je goed bij Studio Lala! Met de Lala feestprints oftwel Print It Yourselfs (PIY) geef je een persoonlijk tintje aan je (kinder) feestje en laat je iedereen versteld staan. Samen met Ine van Studio Lala ging ik een leuke blogsamenwerking aan: ik bedacht leuke DIY feest spelletjes voor een zomerse tuinfeestje en Ine maakte daar speciaal een leuke PIY medaille voor met als zomers onderwerp: de meloen!

Feest spelletjes voor je zomerse tuinfeest

Er zijn zoveel simpele en leuke spelletjes te verzinnen voor je kinder tuinfeest. Hiervan leg ik er hieronder alvast eentje stap voor stap uit: de water beker race!

Wat heb je nodig voor de water beker race

Feestspelletjes water beker race I Creatief lifestyle blog Badschuim

  • Plastic bekertjes.
  • Touw.
  • Waterpistool.
  • Mesje of scherp voorwerp om een gat te maken ik de beker.

Hoe werkt de water beker race

Heel erg simpel! Maak aan de achterkant van de plastic beker een gaatje en steek er een draad door. Span de draden op. Wie het snelst de beker met een waterpistool naar de overkant kan schieten is de winnaar!

Feestspelletjes water beker race I Creatief lifestyle blog Badschuim

Het geheim om te winnen: richt goed aan de onderkant van de beker!

Nog meer leuke feest spelletjes vind je ook op mijn blog, wat dacht je van deze leukerds:

En bij spelletjes spelen hoort een winnaar of eigenlijk zijn kindjes altijd allemaal winnaars! Meedoen en plezier hebben is het belangrijkste ingrediënt en daarom krijgen alle kindjes na afloop van het kinderfeestje een medaille! Geheel in de zomerse sferen ontwierp Ine een meloen medaille:

Studiolala_watermelon_PIY medaille

Foto van Studio Lala

Als mooie afsluiting van het feestje en als extra hoofdprijs kun je dan voor nog een stuk snijden van een hele grote watermeloen!

Studio Lala & Ine

Ine van Studiolala

Ine zorgt voor een Ohhh bij elk feestje. Ze is een Belgische die elke gelegenheid graag ziet om een feestje te geven. Ine ontwerpt feest designs die gezelligheid creëren in food en omgeving. Het feest is hierdoor niet alleen gezellig om bij te zijn maar ook nog eens mooi om naar te kijken. Het oog wilt ook wat. Daarbij zoekt ze steeds naar net dat tikkeltje meer. Ze wil dat alle gasten een leuke “Lala-time” beleven.

Ine heeft een zwak voor party-design, de mooiste kleurencombinaties (wat je ook zeker terug ziet in haar ontwerpen) en hip verpakte kadootjes. Kortom alles wat met papier te maken heeft en food & sweets! Vanuit deze mix groeide Studio Lala, een inspiratieblog voor het organiseren van feestjes met een Lala-factor. Ine schrijft op haar blog over zelf georganiseerd feestjes maar deelt ook leuke D.I.Y. projecten of inspiratie over food, planning en party-design. Daarnaast heeft ze ook een webshop waarop ze haar feestprints met bijbehorende accessoires verkoopt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke watermeloen feestprints (PIY’s). Deze passen super goed bij een zomers tuinfeest (en de watermeloen medaille).

Studiolala_watermelon_banner-980x400

Je zomerse kinder tuinfeest kan toch niet meer mislukken met al deze leuke ideetjes voor feest spelletjes EN de feestelijke prints van Studio Lala.

 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close