TOP
Hebbedingetjes In The Picture

Studio Zeepsop.

Al een tijdje terug ontdekte ik een heerlijke webwinkel: Studio Zeepsop. Een webwinkel die wordt gerund door Nancy en, zoals ze zelf heeft omschreven,:

“werkt met nieuwe en niet-nieuwe stoffen en zoekt vrolijke, stoere, gedurfde, gekke combinaties. Die worden onder andere verwerkt tot tassen en kussenhoezen. Eenvoudig in uitvoering, de stof doet zijn werk en maakt het product tot een blikvanger.” 

En zo is het ook! Het is een heerlijke webwinkel waar ik toch elke keer bij terug kom. Ik ben namelijk gek van mooie stoffen en Studio Zeepsop heeft er vele! Daarnaast laat ik me ook vaak verleiden tot de aankoop van haar kussen hoezen. Ik had er al twee.

Dit grote autokussen kocht ik voor mijn 2 kerels, omdat het paste bij een soort gelijk kussen en ze allebei zo van auto’s houden. En het natuurlijk heerlijk kleurt op de bank :).

Dit sprookjes kussen kon ik niet weerstaan toen het in de uitverkoop was. We waren toen net naar de Efteling geweest (daar geniet ik zelf ook nog zo enorm van) en de nostalgie bracht mij tot een aankoop.

Tenslotte mijn laatste aanwinst die ik ook niet kon weerstaan. Die kwam gezellig verpakt binnen met een KEK mama en een leuke boekenlegger met lief kaartje. Dat noem ik nog eens een dubbele verrassing!


 En het kussen is heerlijk roze met schattige varkentjes. Gezellig! Zo is onze zithoek een bonte, vrolijkheid waar ik heerlijk in kan wegzakken of was het wegdromen ;)
Wil je nog meer over Studio Zeepsop lezen: klik dan hier voor een leuke DIY met stofknopen!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 14 oktober 2013

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close