TOP
Hebbedingetjes

Theepot vogelhuisje.

Vogelhuisjes kun je in allerlei vormen, smaken en kleuren krijgen. Ze zijn populair en leuk om te verzamelen. Ik ben er ook voor gevallen en heb al een aardig assortiment. Het zijn de redelijk gangbare, maar ik hunker af en toe ook naar iets anders dan anders. Zo viel mijn oog op deze beauty: 

Theepot vogelhuisje

Onweerstaanbaar vond ik hem. Het leuke er van is dat je er ook nog een mezenbol in op kan hangen: onder het dekseltje. Je kunt ze natuurlijk zelf maken maar voor een bedrag van E 15,00 vond ik het ook heerlijk om het te kunnen kopen. Dat was via marktplaats maar je kunt ze hier ook kopen. Natuurlijk kun je hem ook zelf maken. Als je zelf zo creatief wilt zijn (en handig bent!), dan volgt hier de werkbeschrijving.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close