TOP
Transformers Power Surge Optimus Primeer
Review

Heb jij thuis ook een Transformer fan?

In huize Badschuim zijn we fan van veel verschillende jongens tekenfilmpjes en de bijpassen superhelden. Zo is Transformers tijdens ons ochtend ritueel een tekenfilmpje wat altijd wel aan staat. Niet echt pedagogisch verantwoord, maar wel heel handig tijdens de drukke ochtendspits! Onlangs kwam er nieuw Transformers speelgoed uit: de Power Surge Optimus Prime. DE grote held van de Transformers en ze vroegen of we die wilden testen. Natuurlijk! Ontdek met ons mee wat voor speelgoed het is.

Transformers Power Surge Optimus Primeer

Transformers, even voorstellen:

De Transformers komen van de planeet Cybertron en zijn onder te verdelen in verschillende groepen. De bekendste twee zijn de heldhaftige Autobots, geleid door Optimus Prime, die eigenlijk de leider is geworden sinds Cybertron is verloren, en de kwaadaardige Decepticons, geleid door Megatron. Deze robots kunnen ‘transformeren’ van robotmodus naar een minder opvallende vorm zoals een voertuig, dier of machine. Dit leverde hun ook wel de bijnaam Robots in Disguise op.

Hasbro presenteert dit najaar nieuwe speelgoeditems van de populaire serie Transformers – Robots in Disguise. De Power Surge Optimus Prime, de grote held van de Transformers, verandert in 5 stappen van robot in truck en weer terug. Maar ook Bumblebee en Side Swipe maken dat elk klein ventje zich onoverwinnelijk voelt!

Transformers Power Surge Optimus Primeer 

Deze grote superheld onder de Transformers heeft vier verschillende gevechtsfuncties: robot, voertuig, vliegende bot en de Power Surge functie! Hij heeft uitklapbare kanonnen en vleugels, is voorzien van licht en kan geluid maken, zodat je de beste en meest angstaanjagende strijdkreten kunt inzetten. Dit alles wordt geactiveerd door de Aerobolt Mini-Con Weaponizer figuur aan zijn borst te klikken.

Leeftijd: 5+, prijs €49.95

En nu vraag je natuurlijk af: waarom staat meneertje Badschuim niet op de foto’s?! Tja, we hebben optimus mooi nog even veroordeeld tot de zolder! Die mag daar even blijven tot de kerstman hem daar komt halen :)!

Voor de liefhebbers heeft Hasbro een Transformers Robots in Disguise App. Join Bumblebee en zijn team in de App en doe mee aan zijn strijd tegen de Decepticons. Door het symbool op het speelgoed te scannen, activeer je deze figuren in de app. Zo komt je held helemaal tot leven. Je kan de app HIER vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close