TOP
kinderkleding winter
Praktisch

Tips voor stoere kinderkleding deze winter

De koudere en donkere dagen komen er weer aan. Heb jij de warme kinderkleding al in de kasten hangen? Van leuke jassen tot stoere denimbroeken, mutsen en heerlijke truien; voor de kids is het tijd om de garderobe aan te vullen met winterse items. Hou je ook van stoere kledingstukken? Je kunt al snel een mooie outfit samenstellen die helemaal aansluit bij de kledingstijl van jouw kind door het toepassen van de tips die we in dit artikel bespreken. Klaar om te shoppen én te stijlen? Stoere kinderkleding voor deze winter combineer je zo!

Een warme jas voor de winter

Als je gaat shoppen voor kinderkleding voor het komende seizoen, dan mag een warme jas natuurlijk niet ontbreken deze winter. Omdat het aanbod jassen zo groot is, is het fijn als je weet dat een stoere winterjas goed aansluit bij de kledingwensen van je kindje. Daardoor vallen er gelukkig al een hoop exemplaren af, die niet zo goed in je straatje passen. Bepaal daarom eerst altijd de kledingstijl. Vervolgens ga je over op materialen en kleurgebruik. Welke kleuren staan jouw kindje goed? Geniet van stoere jongensjassen van Jayno.nl met mooie merken in het assortiment. Bekijk welke maat jouw kindje het beste kan dragen (en denk aan de groeispurt) zodat je de juiste jas in huis haalt voor deze winter. Ontwikkelt jouw kind al een eigen stijl? Laat hem meebeslissen, zodat je zeker weet dat de gewenste jas vol enthousiasme gedragen wordt.

Stoere schoenen

In de winter is het vaak koud en nat, daar moeten de schoenen van jouw kind wel tegen kunnen. Daarom raden we aan stoere boots aan te schaffen die tegen een stootje kunnen. Een stevige schoenzool is ook een must in de winter. Op deze manier kan je kindje lekker rennen zonder bang te zijn om uit te glijden. Waterafstotend is extra prettig in de winter, omdat het eenmaal vaak regent of zelfs kan sneeuwen in ons land.

Een stoere muts, sjaal en handschoenen

Het zijn essentiële accessoires in de wintergarderobe van jouw kind. Een stoere muts mag natuurlijk niet ontbreken, want zonder deze musthaves vat je kou! Dankzij een lekkere sjaal blijft je kindje heerlijk warm. Kies bijvoorbeeld een col sjaal die niet in de weg zit als de kleine buiten wil spelen. Laat deze warme accessoires ook mooi aansluiten bij de winterjas. Om te voorkomen dat de handschoenen kwijt zullen raken, kan je deze vastmaken aan een koortje en deze door de mouwen laten lopen. Op deze manier verliest jouw kindje nooit een handschoen en kan hij/ zij de handschoenen dragen zodra het kouder begint te worden. Ideaal!

«

»

Close