TOP
Afscheid handjes traktatie - Koekie eitje traktatie tips I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim
Koekie eitje traktatie tips Lekerrrrrrr Traktatie

Traktatie afscheid handje – Koekie eitje traktatie tips

Afscheid nemen is niet leuk, dus maak het lekker & gezond! Van meloen maak je deze heerlijke traktatie afscheid handje. Hij komt uit mijn reeks: ‘Koekie eitje traktatie tips’! Dat zijn snelle maar leuke traktaties die iedereen kan maken. Dus niet teveel gedoe met een maximaal effect! Lees snel hoe je deze traktatie maakt: Bye – Bye – Zwaai – Zwaai !

Afscheid handjes traktatie - Koekie eitje traktatie tips I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim

Afscheid handjes, wat heb je nodig:

  • Water meloen.
  • Gekleurde ijsstokjes.
  • Handje uitsteekvormpje.
  • Schaal.

Afscheid handjes, zo maak je ze:

Stap 1 – traktatie afscheid handjes maken:  Pak de meloen erbij, snij hem door de midden en snij daarna dikke plakken af. Maak de plakken zo dik (ongeveer twee vingers), dat je er gemakkelijk een vorm in kan steken en dat het stevig genoeg is om nog een stokje in te steken.

Stap 2 – traktatie afscheid handjes maken:  Ga nu de handjes er uit steken. En niet stiekem opsnoepen :)!

Stap 3 – traktatie afscheid handjes maken:  Pak nu je gekleurde ijsstokjes en steek die 1 voor 1 in de handjes. Leg ze mooi neer op een schaal en klaar!

KOEKIE EITJE die afscheid handjes ;)

Judith RobbeDeze traktatie werd gemaakt door Judith Robbe. Ze is moeder van Phililp (2,5) en en Thomas (4). Bij het afscheid van Thomas op het kinderdagverblijf maakte ze deze leuke en lekkere traktatie. Mooi gedaan Judith! En erg leuk dat je deze traktatie wilde delen in mijn koekie eitje traktatie reeks.

Er komen nog meer ‘koekie eitje traktatie tips’. Ik heb hiervoor al heel veel leuke ideetjes, MAAR! ik zoek er nog meer. Dus heb jij ooit een leuke & makkelijke traktatie gemaakt die je met mij wilt delen en die ik ook op mijn blog mag plaatsen (met vermelding van jouw naam). Laat het me dan weten via een berichtje!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close