TOP
Traktatie

Traktatie indiaan en cowboys

Alweer 3 jaar is ons ventje geworden vandaag! En daar hoort een traktatie bij. Ik vond deze geweldige, gratis te downloaden traktatie indiaan en cowboys uit de ruimte! Zelf heb ik deze net even wat anders gemaakt, want de Madeleine cakejes uit Frankrijk vonden wij er beter bij passen. Het zijn net kleine ufo’s en die passen goed in de ruimte!

De 6 stappen om deze prachtige traktatie indiaan en cowboys uit de ruimte te maken:

  1. Download de printable hier.
  2. Knip alles uit.
  3. Prik de madeleine cakjes aan de prikker.
  4. Plak de cowboys en indianen op de prikkers.
  5. Prik de prikkers op een halve meloen of kool (die je met aluminium folie hebt bekleed).
  6. Klaar om er mee te gaan showen / trakteren!
Het ontwerp van de printable komt van Nanacake. Daar vind je buiten deze leuke traktaties printables ook nog vele andere, maar ook kleurplaten, uitnodigingen, spelletjes en nog veel meer. Voor jongens en meisjes. Deze site is dus echt weer een aanwinst voor alle creatieve moeders en vaders :)!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close