TOP
Vaderdag

Vaderdag kado.

Bijna is het weer zo ver: Vaderdag. Al enkele weken ben ik inspiratie aan het op doen op Pinterest en vond maar steeds niet wat ik samen met mijn kleine ventje wilde doen. En wat denk je, vandaag kwam het gewoon op mijn pad. Bij wijze van spreke dan. Ik volg via Facebook verschillende blogs en ‘Met de Hand, het online platform for handcraft’  publiceerde vandaag onderstaande gave Vaderdag kaart. Je kunt hem zelf hier downloaden.

Nu is dat niet alles want ik ga de kaart laten versieren door mijn kleine ventje en dan mag hij er mee op de foto! en stop ik die in een lijstje. Dat is toch heerlijk om te krijgen: een foto van je eigen kindje waarop hij / zij een papiertje vast houdt met de tekst dat je geweldig bent. Dat idee haalde ik wel van Pinterest en ga ik dus een beetje naar mijn eigen hand zetten. Op Pinterest zag het er zo uit:

Super lief natuurlijk! Zie hieronder mijn! eindresultaat, schattig toch!
♥ A little magic can take you a long way, have a wonderful day ♥

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close