TOP
Vakantie knutselpakket pritt, kidsproof I Creatief lifestyle blog badschuim
Vakantie knutselpakket van Pritt
Vakantie knutselpakket van Pritt
DIY Kids Om weg te geven

Vakantie knutselpakket van Pritt

Knutselen doen we hier thuis zoveel mogelijk! Ook als het lekker weer is, want dan gaan we gewoon lekker in de tuin zitten. Op vakantie nemen we dan ook graag een vakantie knutselpakket mee. Dit keer ontdekte ik twee super leuke vakantie pakketten: een prinsessenkasteel en een piratenboot. Klein verpakt, dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Ik geef er ook een paar weg en misschien wel aan jou! Dus lees gauw verder wat de pakketten precies inhouden en waarom jij er ook eentje wil hebben.

Vakantie knutselpakket van Pritt

Vakantie knutselpakket pritt I Creatief lifestyle blog badschuim

Ik had ze nog niet eerder gezien, maar ik ben blij dat ik ze ontdekt heb deze knutselpakketten. Ze zijn klein en dus praktisch verpakt en alles wat je nodig hebt zit er in. Dus het past zo in je koffer en neemt haast geen ruimte in. Dat is ook wel eens fijn, want je wil altijd al zoveel mogelijk meenemen!

Maar wat zit er dan in! Heel simpel eigenlijk, een gebruiksaanwijzing, papieren onderdelen die je zelf nog uit moet drukken (wat je wel met beleid moet doen, anders scheurt het), moet vouwen (er zitten handige vouwlijnen op) en uiteindelijk in elkaar zet met (uiteraard) een bijgeleverde Pritt stift.

In het begin was ik hier een beetje huiverig over, want bleef dat allemaal wel goed zitten en is het daarna niet te fragiel om mee te spelen? Daar hoefde ik helemaal niet over te twijfelen! De Pritt stift maakt het waar, want het geheel blijft goed aan elkaar zitten EN er kan goed mee gespeeld worden, zonder dat het los laat. Kidsproof dus! Wij hebben er veel lol mee gehad.

Vakantie knutselpakket pritt, kidsproof I Creatief lifestyle blog badschuim

Vakantie knutselpakket pritt, kidsproof I Creatief lifestyle blog badschuim

De pakketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 tot ongeveer 11 jaar. Echter moet je er wel rekening mee houden dat je met een kindje van 3 het meeste werk zelf zal doen. De moeilijkheidsgraad staat daarom netjes aangegeven op de verpakking. Wel zo handig want dan weet je meteen waar jezelf ook aan toe bent :).

Wil jij nou ook dit leuke vakantie knutselpakket winnen?! Ik mag twee pakketjes van Pritt weggeven: een prinsessen kasteel en een piratenboot. Wat moet je er voor doen? Het volgende:

1) Reageer onder dit bericht en via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie. 

2) Geef je voorkeur op: dus wil je een prinsessen kasteel of een piratenboot.

3) Like de Facebook pagina van Badschuim.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Klaske Hazelaar, Carla Lansink en
Susan van Schijndel.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

6 COMMENTS
 • Astrid
  8 jaar ago

  Jaaa ik heb ze ook een keer gehad, en ze zijn echt heel leuk <3

 • Anita H.
  9 jaar ago

  Ik doe mee voor de piratenboot!

 • Carla Lansink
  9 jaar ago

  Met 3 kleinzoons ga ik als “knutseloma” voor de piratenboot.

 • Suuz
  9 jaar ago

  Nou het piratenschip willen wij wel knutselen

 • Klaske
  9 jaar ago

  Ook al zo leuk!!! Ik ga voor het prinsessenkasteel :-)

 • Inge Brunnekreef
  9 jaar ago

  Super Leuk. Graag voor een prinsesje

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close