TOP
Vakantie slingers DIY zelf maken I creatief lifestyle blog Badschuim
DIY Easy Peasy DIY

Ik ga op vakantie en neem mee…. een vakantie vlaggenlijn!

De vakantie staat hier in Brabant voor de deur en op vakantie neem ik mee…… mijn knutsel spulletjes! Niet alles hoor, maar wel wat basis dingetjes. Een schaar, lijm / plakband en een stukje touw is voldoende. In de auto hebben we nog oude wegenkaarten en met dit alles tover ik het om tot een vrolijke vakantie vlaggenlijn! Leuk voor in de tent, caravan of vakantiehuisje! Snel, simpel en super gezellig. Bijkomend voordeel: erg leuk om tijdens een regenachtige vakantiedag de kinderen mee te vermaken.

Vakantie vlaggenlijn, wat heb je nodig

Vakantie vlaggenlijn DIY zelf maken I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Met lijm of plakband, touw, een schaar en een oude wegenkaart of atlas maak je de gezellige vakantie vlaggenlijn!

Vakantie vlaggenlijn, zo maak je hem

Stap 1 – vakantie vlaggenlijn: Knip een aantal driehoeken uit de kaarten. Hoe meer je er knipt, hoe langer de vakantie slinger gaat worden.

Vakantie vlaggenlijn DIY zelf maken I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Stap 2 – vakantie vlaggenlijn: Nu ga je de driehoeken op het touw vastmaken. Vouw het bovenste gedeelte van de driehoek een stukje om, plaats het touw er tussen en plak dicht.

Vakantie vlaggenlijn DIY zelf maken I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Stap 3 – vakantie vlaggenlijn: Hang op en verwelkom de extra gezelligheid op je vakantie adres!!! Zo snel en simpel is het!!

Vakantie vlaggenlijn DIY zelf maken I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Vakantie vlaggenlijn DIY I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Dit blogbericht schreef ik voor Galerie Lucie. Wil je dat ik ook een keer een leuk blogbericht met DIY voor jouw blog / website / online magazine / webshop maak dan lijkt me dat erg leuk! Stuur dan een berichtje naar info@badschuim.eu en omschrijf welke plannetjes we samen kunnen smeden ;)!

Dit is een Easy Peasy DIY! Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Liza
    9 jaar ago

    Dat ziet er erg leuk uit! En je caravan ook!
    Fijne vakantie nog!

    p.s. wat ziet je site er mooi en fris uit!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close