TOP
valentijn verwenrecept
Valentijn verwenrecept- 5x liefde gaat door de maag
Valentijn verwenrecept- 5x liefde gaat door de maag
Lekerrrrrrr

Valentijn verwenrecept- 5x liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en dat laat je zien op Valentijnsdag! Met deze 5 lekkere & simpele recepten voor een ontbijt, lunch, hapje of diner laat jij je geliefde zien dat je ENORM veel van hem / haar houdt. Dus lees gauw door, maak een lijstje voor de supermarkt en bereid voor. Zo kan jouw Valentijnsdag niet meer stuk.

Valentijn verwenrecept 1: het ontbijt

Zeg het met een eitje. Met een simpele koekjesvorm, een pan, bakboter en een ei maak jij dit mooie hartje. Het enige moeilijke: het scheiden van het eigeel met het wit!

valentijn verwenrecept

Houdt je lief meer van pannenkoekjes, maar wil je echt eens laten zien dat je wel wat meer kan dan alleen simpel vormpje vullen. Leef je dan eens uit met een spuit!

Valentijn verwenrecept 2: de lunch

valentijn verwenrecept

Een heerlijke, lichte lunch van mozzarella, tomaten, basilicum en balsamico & olie. Hoe simpel maar lekker kan het eigenlijk zijn: Jammmmm!! Wanneer je er ook nog een heerlijk broodje onder toast dan maak je het helemaal af!

Valentijn verwenrecept 3: het tussendoortje

valentijn verwenrecept

Fruit is gezond. Dus dit lekkere, zoete tussendoortje is onweerstaanbaar! Gebruik je hartjes vorm voor de aardbeien, steek op een stokje met een zoet druifje tussendoor en klaar is je zoete maar gezonde aardbeien hapje!

Valentijn verwenrecept 4: het diner

valentijn verwenrecept

Als er iets geweldig goed voor te bereiden is dan is het Sushi! Je maakt het met heel veel liefde zelf of je haalt het bij jullie lieveling restaurant. Door de sushi in de vorm te drukken krijg je een hartjes effect: super cute! maar ook heel romantisch.

Valentijn verwenrecept 5: de uitnodiging

Laat je lief weten dat je iets overheerlijks voor hem / haar hebt gemaakt! Dat doe je met deze simpele Valentijn DIY die je in 1 – 2 – 3 stappen maakt. Daarna leg je hem ergens neer waar je lief hem vindt en het smullen + genieten kan beginnen.

Fijne Valentijn!!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
  • Ceciel
    8 jaar ago

    Zeker weten Klaske. Ben je er al klaar voor!

  • Klaske
    8 jaar ago

    Haha, leef je uit met een spuit!! Da’s dan zeker meer wat voor ’s avonds, als de kinderen slapen

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close