TOP
Valentijnsdag

Valentijnsdag 2021: zo doen we dat!

Over zo’n drie weken is het alweer valentijnsdag. Een dag waarop we onze geliefden laten weten dat we van hen houden en aan hen denken. Wat is er in 2021 nu meer toepasselijk dan dat? We hebben het zo nodig om te horen dat mensen om ons geven en we willen zo graag merken dat we niet alleen staan. Natuurlijk kunnen we dat simpel zeggen met die vier woordjes: “Ik houd van jou”, maar in een tijd als deze is iets extra’s helemaal mooi. Zullen we valentijnsdag dit jaar niet alleen vieren met onze partner, maar met iedereen waar we om geven? Verras ze met iets liefs, iets wat zegt dat je van hen houdt. Of het nu je ouders zijn, opa en oma, broers en zussen of vrienden en vriendinnen. En hoe kun je dat nu doen? Nou, dat doe je gewoon zo:

Een etentje

Tja, uit eten is gewoon niet te doen op het moment. Dus een cadeaubon om lekker uit te gaan eten is niet zo handig. Maar wat je wel kunt doen is eten bestellen en afleveren bij je geliefden. Een lekkere sushi box bijvoorbeeld of een doos vol met heerlijke tapashapjes. Nog iets extra’s voor de gezelligheid? Haal wat kaarsen en een flesje wijn om het dubbel romantisch te maken. Eet smakelijk lieve mensen. Vandaag hoeft er even niet gekookt te worden. Geniet van de dag van de liefde.

Natuurlijk kan het ook je pet te boven gaan om zulke bedragen uit te geven. Maar dan nog kun je mensen verrassen met eten! Waarom zou je niet lekker een grote pan nasi of bami maken? Een pan vol met noedels, stukjes kip, groenten en een gebakken ei erop. Ook dat is iets wat je kunt afleveren met een wijntje erbij. Dat is een stuk goedkoper, maar zal absoluut worden gewaardeerd! 

Een kleinigheidje

Het is gewoon erg leuk om iets te krijgen via de post. Daar geniet iedereen van. Of het nu een kaartje is, een lange brief, een knutsel van de kinderen of een kleinigheidje. Een klein doosje met zelfgebakken koekjes en een theezakje bijvoorbeeld. Een pakketje met self care producten. Een maskertje, een lekkere crème, een geurkaarsje en een bathbomb! Bestel gewoon het één en ander online en maak pakketjes om te versturen aan degenen die je het zo enorm gunt. Aan degenen die een oppeppertje wel kunnen gebruiken en een gebaar van liefde erg zullen waarderen. 

Ik zie je zo graag

Visites zijn ook niet de bedoeling op het moment. En toch wil je elkaar graag zien als je om elkaar geeft. Waarom zet je niet een zoom call in de agenda met je vrienden of met je familie? Of via Whatsapp even een momentje vastzetten om te videobellen met je ouders, broers en zussen. Iedereen voor de camera met de kinderen erbij, zodat je toch nog op een gezellige manier contact hebt met iedereen en die blije gezichten weer eens ziet.
Je kunt ook afspreken om online met z’n allen een spel te spelen. Er zijn verschillende spellen online te vinden, waar je met meerdere spelers kunt spelen. Geef de website aan iedereen door, met een tijdstip. Om 20 uur online zijn en ingelogd, mensen! We gaan er een gezellig spelletjes avondje van maken met z’n allen!

Hoe vieren jullie valentijn dit jaar?

Ineke

Hoi! Mijn naam is Ineke, ik ben 26 jaar oud en mama van een lieve, vrolijke dreumes: Rosemarijn. Sinds december 2018 houd ik een eigen blog bij, wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarnaast ben ik thuis-mama en ben ik bezig met een online studie. Ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren over de meest uitlopende onderwerpen en heb er altijd van gedroomd er ooit mijn werk van te maken. Als je meer van mij wilt lezen, kun je dat doen op mijn blog: www.thestoutjournal.com Daar kan je van alles lezen over onder andere moederschap, lifestyle, gezondheid en voeding en over mijn gezinnetje!

«

»

Close