TOP
Leuke valentijnskaart voor kinderen - knutselen voor Valentijn
Papierliefde Printable

Leuke valentijnskaart voor kinderen – knutselen voor Valentijn

Al sinds het kinderdagverblijf heeft meneertje Badschuim een vriendinnetje. Ze spelen heel graag samen en geven elkaar af en toe stiekem een kusje. Ze zijn er van overtuigd dat ze samen gaan trouwen en heel lang samen blijven spelen. Dus met Valentijnsdag wilde hij graag een lief maar wel hip kaartje aan zijn vriendinnetje geven. Eentje die hij zelf ook cool vond en niet met al die hartjes enzo er op. Dus ik ontwierp voor hem een hippe Valentijnskaart die andere kids van 6/7 jaar ook vast cool vinden. Je kan hem gratis downloaden op mijn blog, zodat ook jou kids die coole kaart kunnen weg geven :).

Leuke valentijnskaart voor kinderen

En dit is hij dan geworden. Nou ja, het zijn 2 ontwerpen. Allebei met een knipoog naar: Vind de weg naar mijn hart! ):
Leuke valentijnskaart voor kinderen - knutselen voor Valentijn

Een liefdes doolhof voor je liefje. Want doolhoven maken vind meneertje Badschuim spannend & cool om te doen, dus die moest op de kaart ;). Voorzien van simpele maar duidelijke tekst, want in groep 3 kun je net lezen. Dan moet je  ook geen ingewikkelde kaart hebben.
Leuke valentijnskaart voor kinderen - knutselen voor Valentijn

En nr 2 is ook voorzien van een favoriet spelletje van meneertje Badschuim: nummertje verbinden. Met deze kaart maak je in 34 punten een cool hart. Ook weer voorzien van een simpele maar doeltreffende tekst.

Vind je de kaarten ook leuk?! Dan kan je ze via deze link downloaden en thuis printen: Kinder Valentijn kaarten stipjes en doolhof

Fijne Valentijnsdag!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close