TOP
Ikea Hack - kinderkrukje make over I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim
DIY Easy Peasy DIY Kids

Van Ikea krukje tot Koeien krukje.

Ons kleine ventje is een ontdekker en sleept zijn kleine meubels overal naar toe om te spelen of om ergens bij te kunnen. Dat gaat niet altijd even zachtzinnig waardoor de slijtage plekken al wel te zien zijn. Zo ook op het kleine Ikea krukje en dat vond ik toch wel erg jammer. Die krassen bovenop vond ik erg lelijk en dat wilde ik graag verbergen. Dus het krukje had nodig een opknap beurt nodig. Daar liep ik al een tijdje over te denken totdat ons tafelzeil aan vervanging toe was. Ons mooie koeien tafelzeil had door het vele gebruik slijtage plekken en werd vervangen door eentje met lieve bloemetjes. Het koeien zeil werd vervangen maar  niet weggegooid. Want het was de perfecte nieuwe bovenkant voor het krukje!

Hoe maak je het ikea krukje in een koeien krukje: snel en simpel in 4 stappen:

Van Ikea krukje naar koeienkrukje

  1. Je legt het krukje op de achterzijde van het zeil en knipt het zeil 10 cm groter uit dan de ronding van het krukje.
  2. Je klikt de bovenkant er af.
  3. Je bevestigd het zeil aan de binnenkant door middel van tape.
  4. Je klikt het er weer op en KLAAR!

Ik ben er erg blij mee! Heb jij ook al zin om je krukje te pimpen?

Dit is een Easy Peasy DIY! 


Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
  • Comment: Anoniem on 20 april 2013

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close