TOP
Van Karton boek - winactie bij het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
DIY Om weg te geven

Van Karton een boek vol met creatieve ideetjes met Karton – Winactie

Wat is er nu leuker dan naspelen wat je kunt doen als je groot bent? Spelen dat je piloot of een geweldige gitarist bent, dat je naar de winkel gaat om spulletjes te kopen of je auto in de garage parkeert? Het kan allemaal met de tien XL-speelobjecten uit het boek Van karton, en je hebt er bijna alleen maar wat kartonnen dozen en gereedschap voor nodig. Het boek is te winnen op mijn blog.

Het boek Van Karton, wat staat er allemaal in?

Het boek is, hoe toepasselijk, verpakt in een kartonnen doos! Daarnaast is het voorzien van simpele maar mooie handgetekende stappenplannen. Het bevat tien knutselopdrachten die stap voor stap worden uitgelegd, plus een inleiding met daarin het benodigde materiaal en de basistechnieken om te leren hoe je van karton grote speelobjecten kunt maken.

van karton boek _voorbeeld pagina materialen

Een boek waar wij ons helemaal uit konden leven, want eindelijk kwamen al die kartonnen dozen eens van pas. Er staan projecten in waar je lekker in weg kan kruipen, zoals de vrachtauto of het vliegtuig (waar zelfs een levensgroot partroon van bij zit). Elke knutselopdracht is voorzien van een symbool dat de moeilijkheidsgraad aangeeft.

van karton boek _voorbeeld pagina moeilijkheids graat

 

Het is echt een boek voor jong en oud. Jongere kinderen zullen plezier hebben van bijvoorbeeld de keuken (zie hieronder), het poppenhuis, de garage, het kasteel en de poppenkast. Terwijl oudere kinderen enthousiast op de gitaar zullen spelen, in het winkeltje spullen gaan verkopen, weg vliegen in het vliegtuig of helemaal los gaan met de ridder spullen.

van karton boek _voorbeeld pagina keukentje

De duidelijke instructies zijn gemakkelijk te volgen, ook voor mensen met twee linkerhanden. Kinderen zullen wel hulp nodig hebben bij het opmeten, het snijden en knippen, het plakken, enzovoort, maar dat maakt het extra leuk om het samen te doen. Zo kan elke knutselopdracht een gezellig project voor het hele gezin worden. Daarnaast is het nog eens extra leuk om alle gemaakte objecten te versieren.

Het boek Van Karton is uitgegeven door De Vier Windstreken en te koop voor € 17,95 (ISBN 9789051162097). Je kunt het boek hier bestellen.

Winactie

De winactie is gesloten en gewonnen door: Wendy Brederode

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review. Meer uitleg hierover kan je hier lezen.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 17 januari 2016

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close