TOP
Spelletjes doen met Vera - winactie bij het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
Om weg te geven

Vera de Muis en haar vriendjes in een spelletjes boek – winactie

Ken je haar nog van vroeger, Vera de Muis? Voor mij (en ik denk voor velen) echt jeugd sentiment! Echter is Vera nog helemaal van deze tijd, want ze heeft tegenwoordig een spelletjesboek. Het staat bol van prachtige illustraties, spelletjes en zelfs een recept en het allerleukste: ik mag er eentje weggeven!

Spelletjes doen met Vera

spelletjes doen met Vera_voorzijde boek

Mijn eerste indruk van dit boek: vrolijk en zo mooi geïllustreerd. Vroeger was ik al weg van de mooie Vera de Muis tekeningen van Marjolein Bastin en dat is niet veranderd. Dus een boek vol met Vera en vriendjes, daar word ik heel blij van. En dan staan er ook nog eens 11 spelletjes in. Spelletjes voor binnen en buiten die je vroeger ook al speelde, maar nu nog steeds erg leuk zijn. De spelletjes zijn allemaal voorzien van gezellige teksten in voorlees vorm. Dus een spelletjesboek in de vorm van een verhaaltje. Precies wat kinderen leuk vinden. Ben je dan klaar met spelen en heb je lekkere trek gekregen? Dan duik je nog even samen de keuken in om samen lekker de Vera cake te bakken. Een boek voor een complete middag van plezier.

spelletjes doen met Vera_voorbeeld bladzijde

Spelletjes doen met Vera is uitgegeven door De Vier Windstreken en te koop voor € 14,50 (ISBN 9789051164510). Je kunt het boek ook hier bestellen.

Winactie

Wil jij ook het boek ‘Spelletjes doen met Vera’ winnen? Dan vraag ik je daar het volgende voor te doen:

1) Reageer onder dit bericht en via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie.

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Marijke Boulet.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review. Meer uitleg hierover kan je hier lezen.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

33 COMMENTS
 • Fons Vermeulen
  8 jaar ago

  Ik waag mijn kansje voor dit spelletjesboek , nieuwe gedachten om samen met de kindjes te spelen zijn altijd reuze plezant , wij maken tijd om samen met de kinderen te spelen en dan is het fijn om dit boek eens te kunnen bekijken. We zullen alles uitproberen !

 • Greta Fransen
  8 jaar ago

  enkele van deze spelletjes spelen wij nog met de kinderen maar er zijn er verschillende bij die nieuw zijn voor ons of vergeten. Dit is een super tof boek

 • Aniek
  8 jaar ago

  Ik loot graag mee.

  • Greta Fransen
   8 jaar ago

   ik doe super graag mee voor dit boek , er staan spelletjes in die ik nog regelmatig speel met de kinderen maar ook vele nieuwe ideêen !

 • Feinette
  8 jaar ago

  Als kind vond ik Vera Muis ook zo leuk, en nu nog wel steeds ;) Mijn verjaardskalander is er ook van. Dit lijkt mij ook een mooi boek. En ook nog eens leuk voor mijn oppaskindjes van 3,5. Kunnen we spelletjes spelen.

 • Dorien
  8 jaar ago

  Zeker jeugdsentiment, mijn poeziealbum zit vol met plaatjes van Vera de muis. Nostalgie :-)! Ik doe graag mee! Leuk, zo’n spelletjesboek, ik zou het leuk vinden mijn dochter ermee te verrassen als ze volgende maand jarig is. Ik heb je een “like” gegeven op Facebook. Hartelijke groet, Dorien

 • Bep H
  8 jaar ago

  wat een superboek, ik doe graag mee

 • Jolein koolske
  8 jaar ago

  Oh super leuk zeg !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn lieve dochters :)

 • Karen van peteghem
  8 jaar ago

  Lijkt me een zeer fijn boek. We zijn in verwachting van mijn eerste kindje, een zoontje. Zou ons heel erg plezier doen om dit mooie boek te winnen xxx

 • Ester Schouten
  8 jaar ago

  Lijk me een super leuk boek! Doe heel graag mee!

 • Luc Verhaert
  8 jaar ago

  Graag doe ik mee aan deze winaktie. Zo kan ik de kleinkinderen nog eens wat bijleren.

 • Marian Zw.
  8 jaar ago

  Een leuk boek voor onze twee jongsten van 3 en 6 jaar. Ik doe graag mee. Heb je fb pagina geliked.

 • Vandecasteele Linda
  8 jaar ago

  wauw wat een prachtig spelletjesboek , ik maak graag kans voor mijn kleindochter , i liked & shared

 • ansstier
  8 jaar ago

  Dat is een leuk boekje! Ik loot graag mee

 • Karolien Vis
  8 jaar ago

  Wat leuk! Ik doe graag mee!

 • Kimberley
  8 jaar ago

  Ik wil dit super leuke spelletjes boek winnen voor mijn klas.
  Vroeger (stiekem nog) was ik dol op Vera….stickers, pennen, boekjes enz.
  Dit zouden dus spelletjes zijn waar zelfs de juf helemaal enthousiast van zou worden!

 • Karen Vonk
  8 jaar ago

  Jeugdsentiment! Wat geweldig dat ik dat nu met mijn eigen kleine kan delen!

 • Linda Smeets
  8 jaar ago

  Wat een leuk, gezellig en mooi boek. Ik doe graag mee voor heel wat speel- en doeplezier met de kleine meid.

 • Anneliese de Waal
  8 jaar ago

  Ik doe heel graag mee, erg leuke win actie :)

 • Linda K.
  8 jaar ago

  Gewoon weer samen spelen!

 • Erika van koert
  8 jaar ago

  Ik maak er graag kans op :)

 • Will Lang
  8 jaar ago

  Jammer, ik zit niet op Facebook, door een vervelende ervaring.
  Dus ik kan niet meedoen. Zou zo’n leuk doeboek zijn voor mijn kleindochter.

  • Ceciel
   8 jaar ago
   AUTHOR

   Hoi Wil, wat vervelend voor je. Om je toch mee te laten doen kan ik je als alternatief het volgende aanbieden: schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je doet ook mee! Die staat aan de linkerkant van mijn blog (te zien bij een laptopscherm) of in het menu (als je via ipad of gsm kijkt). Groetjes Ceciel.

 • Erg leuke wedstrijd; erg leuk voor de kids, ik doe graag mee. gr. melissa

 • mari sand
  8 jaar ago

  heeeeeeeeel leuk voor mijn kleine meisje

 • Cornelis Annemie
  8 jaar ago

  Ziet er heel leuk uit

 • jonckheere robby
  8 jaar ago

  leuk voor de twee deugnieten hier!!!

 • Nibras Al-Saor
  8 jaar ago

  Leuk boek! Maak graag kans voor ons zoontje !

 • harry brants
  8 jaar ago

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje, tof boekje

 • anita kempenaers
  8 jaar ago

  ziet er een leuk boekje uit voor mijn kleinzoontje

 • boulet marijke
  8 jaar ago

  Toffe wedstrijd ! ;-) Lijkt me echt een tof boek !

 • Carla Lansink
  8 jaar ago

  Het lijkt me een leuk boek voor kinderen, vaders, moeders en grootouders. Het lijkt me geweldig leuk om een exemplaar te winnen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close