TOP
Verjaardagsuitnodiging
Verjaardag

Verjaardagsuitnodigingen: Makkkelijk, goedkoop en snel!

Je kind is bijna jarig en ziet natuurlijk ontzettend uit naar de dag! Wakker worden en naar beneden rennen om alle cadeaus uit te pakken, verrast door de slingers en ballonnen en natuurlijk de speciaal versierde verjaardagsstoel. Op het aanrecht staan de traktaties voor op school al klaar, om de klas rond te gaan en natuurlijk ook alle juffen en meesters! Zij krijgen iets speciaals, een traktatie die iets groter en ‘volwassener’ is dan die van de kinderen. Maar ho…bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een kinderfeestje! Heb je daar al aan gedacht? Of sta je nu op het laatste nippertje met een mond vol tanden? Dat is even slikken. Hoe ga je dat nu oplossen? Het is voor je kind natuurlijk heel gaaf om prachtige uitnodigingen uit te delen aan alle vriendjes en vriendinnetjes. Maar hoe krijg jij in zo weinig tijd nog mooie, unieke kinderfeest uitnodigingen klaar? Geen paniek, lees maar mee!

Makkelijk en snel thuis!

Je hoeft echt niet naar een drukker om de meest hippe uitnodigingen te krijgen! Helemaal niet nodig. Wat je gewoon kunt doen, is op de computer (een Word document bijvoorbeeld) een tekst te schrijven. Begin met ‘Beste ….’ zodat je makkelijk naderhand de namen kunt opschrijven. Vergeet niet een mooie achtergrond toevoegen. Misschien een extra afbeelding erbij om het op te vrolijken: ballonnen of slingers voor een extra feestelijke look. En dan? Dan is het kunstje alweer klaar! Print deze zelfgemaakte uitnodiging lekker makkelijk en snel thuis. Zorg er wel voor dat je genoeg inkt hebt om er meerdere te kunnen printen. Twijfel je of je genoeg hebt? Bestel dan gauw één van de inktcartridges die bij je printer hoort en ga aan de slag!

Foto’s afdrukken

Wat je ook kunt doen, is op de computer een foto van je kind zoeken die je geschikt vindt om te versturen. Daar overheen zet je de uitnodigende tekst in een subtiel lettertype. In de fotogalerij op de PC is dat zo gedaan, maar je kunt het ook doen via een fotoshop programma. Als je creatie klaar is, kun je de foto mooi printen. Koop een pak fotopapier en print! Zo heb je in no-time (en je hoeft er de deur niet voor uit!) een leuke uitnodiging die je aan je kind kunt meegeven als hij naar school gaat. Samen het schoolplein op. Jij met de feestelijke traktaties en je kind trots met de originele uitnodigingen voor het kinderfeestje!

Verjaardagsuitnodigingen

Feest!

En dan is het zover! Het kinderfeestje! De kinderen worden gebracht door hun moeders en complimenteren je over de leuke uitnodigingen. Yes, missie geslaagd dus! Je hebt een budget feest activiteit bedacht, om de kinderen een middag te vermaken; dat zit wel snor. Je hoeft helemaal niet per se thuis spelletjes te verzinnen om het goedkoop te houden. Er zijn heel veel leuke uitjes die je kunt doen met kinderen, zonder dat je portemonnee mager wordt.  En je hebt ook alles voor snacks, drinken en het avondeten onder controle. Lekker makkelijk: pannenkoeken of patat, de grote favorieten. En als de kinderbuikjes gevuld zijn, het energieniveau wat verlaagd, is het tijd om iedereen weer naar huis te brengen. Tja, ook dat hoort erbij, mama! Om het nog extra feestelijk af te sluiten kun je elk kind een zakje met snoep, fruit en een stuk speelgoed meegeven, om deze fantastische dag niet te vergeten!

Met deze uitnodiging tips is er vast een last van je schouders gevallen. Zo moeilijk is het niet en het is ook zo gedaan! Ga jij voor een kaartje met tekst of de feestelijke foto afdruk?

«

»

Close