TOP
Verlanglijstje voor de Sint I gratis te downloaden op het creatief lifestyle blog Badschuim
Kids Printable Sinterklaas

Verlanglijstje voor de Sint: het is weer zover!

Je hoort die dikke plof op de mat. O nee, het is weer zover: de speelgoedboeken zijn er weer. Je probeer ze nog snel weg te moffelen onder wat ander reclame spul, maar nee hoor. De boeken zijn al ontdekt. Er kan begonnen worden met het maken van het eindeloze verlanglijstje voor de Sint!

Verlanglijstje voor de Sint!

Vanaf eind augustus liggen de pepernoten al in de winkels, vanaf september komen de speelgoedboeken binnen en vanaf dan gaat het dak er dus al af! De sinterklaas gekte is al in volle gang en die beste man komt pas half november!

Stiekem geniet ik er wel van, want tja, die pepernoten, die zijn gewoon overheerlijk. Slecht voor de lijn want je plakt ze zo op je heupen, billen en buik erbij, maar toch overheeeeerlijk! Maar goed, daarnaast heb je dan ook die verlanglijstje gekte. Als kind ben je van mening dat je er niet vroeg genoeg mee kan beginnen. Want tja, Sint moet natuurlijk wel weten wat je wilt en ook nog eens tijd genoeg hebben om dat allemaal voor je te ‘fixen’, niet waar?! Dus het eindeloze geplak en geknip is bij ons begonnen. We stellen zelfs een heel boek voor de Sint samen. Het kan gewoon niet gekker worden. Het komt eigenlijk op het volgende neer: ze willen (bijna) ALLES uit het speelgoedboek! Dus waarom zou je de moeite doen om te knippen en te plakken: strikje er om en klaar.

Hoe gaat dat bij jullie thuis? Ook zo of heel anders? Ik ben eigenlijk wel enorm nieuwsgierig!

Mocht je nu zelf ook nog een beetje van de ouderwetse lijstje zijn (zoals ik). Dan heb ik hieronder nog een leuke, gratis download voor een verlanglijstje van de Sint. De kids zullen hem wel niet gebruiken, want die geven gewoon het speelgoedboek af, maar wellicht wil je hem zelf wel gebruiken. Want wij hebben tenslotte toch ook nog wat te wensen ;).

Verlanglijstje voor de Sint I gratis te downloaden op creatief lifestyle blog Badschuim

Wil je hem printen, dan klik je op deze link: Verlanglijstje voor de Sint I gratis PDF te downloaden op creatief lifestyle blog Badschuim

 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close