TOP
Versier je eigen Halloween lampion - knutselen voor Halloween
DIY

Versier je eigen Halloween lampion – knutselen voor Halloween

Bijna Halloween! Om je huis nog even gezellig in de stemming te brengen kun je heel makkelijk leuke decoraties knutselen voor Halloween. Zo versierde wij onze eigen Halloween lampion! We maakte enge spookjes, vleermuizen, gezichtjes en dat allemaal op 1 lampion.  Super leuk om samen met je kids te doen. Kijk maar eens mee.

Versier je eigen Halloween lampion - knutselen voor Halloween

Versier je eigen Halloween lampion, dit heb je er voor nodig:

  • Lampion. Ik kocht de mijne voor maar €1,- bij de Kik.
  • Wit A4 papier.
  • Schaar & Lijm.
  • Voorbeelden van spookjes, vleermuizen, enge gezichten, katten en heksen hoeden. Je kan die van mij gebruiken door de onderstaande foto’s uit te printen en uit te knippen :).Versier je eigen Halloween lampion - knutselen voor Halloween Versier je eigen Halloween lampion - knutselen voor Halloween

Versier je eigen Halloween lampion, zo ga je aan de slag:

Stap 1 – versier je eigen Halloween lampion: print je voorbeelden uit en knip ze uit. Zijn ze niet mooi van kleur, dus niet wit genoeg. Gooi je printje niet weg. Knip de afbeeldingen uit en trek ze dan over op witter papier.

Stap 2 – versier je eigen Halloween lampion: plak je versieringen op je lampion met de lijm. Plak net zo lang door totdat je Halloween lampion helemaal vol zit.

DAT WAS HET! Wij kregen dit prachtige resultaat:

Versier je eigen Halloween lampion - knutselen voor Halloween

Daarna hingen we de Halloween lampion gezellig met een vrolijk oranje, balletjes koortje op in huis. 

Versier je eigen Halloween lampion - knutselen voor Halloween

Versier je eigen Halloween lampion - knutselen voor Halloween

Wil je graag voor Halloween nog meer leuke knutseltips? Kijk dan eens hier naar:

Een super leuke woensdagmiddag knutseltip: pompoenen uithollen! Samen met je kids maak je een leuk pompoen gezichtje, wat 's avonds mooi schijnt met een waxinelichtje er in. Dus ook nog eens een leuke versiering voor je herfst tuintafel.

Last minute Halloween knutsels –  Halloween is dan in Nederland niet zo’n hype als in Amerika. Je kan er wel de leukste dingen voor maken. Hier vind je heel veel leuke tips.

10 tips voor knutselen met Halloween –  Nog meer leuke knutseltips, maar nu ook een paar die je op kan eten! Of durf je niet….

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close