TOP
Handlettering

Verspreid liefde over de stoep!!

Vindt je het ook leuk om anderen mensen een glimlach op hun gezicht te bezorgen? Vind je het stiekum ook nog leuk om te stoepkrijten? Laat dan een berichtje achter op de stoep:

Stoepkrijtberichten

Ik werd geïnspireerd door dit idee van Nienke van de Postfabriek. Je kan het overal achter laten. Denk eens aan de stoep bij een bushokje, op het perron of bij een oversteekplaats. Gegarandeerd succes op een glimlach!  Doe jij ook mee?!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close