TOP
Kast make over - kinderkamer I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim
DIY Kids

Vitrinekast wordt kinderkleding kast.

Het cliché is waar: kinderen worden snel groot en daarmee ook de kleding die ze dragen. Alles wordt groter en heeft dus ook meer opbergruimte nodig. Mooie kasten zijn niet 1,2, 3 te vinden of te duur…. maar ik vond een praktische en leuke oplossing. Onze oude vitrinekast toverde ik om tot een echte kledingkast.

Vitrinekast wordt kinderkleding kast.

Aan de binnenkant van de kastdeuren, pinde ik gezellige kinderstofjes met punaises vast.

Het stofje was door ons ventje zelf uitgekozen en hij mocht mee ‘helpen’ met het vast maken van de punaises. Natuurlijk onder goed toezicht en binnen een klein half uurtje was het klaar! En mochten we de kinderstofjes na een tijdje niet meer leuk vinden, dan zijn deze snel te verwijderen en in een hand omdraai te vervangen door een andere naar smaak :).

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 18 juli 2013

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close