TOP
Vallen en opstaan met VSM Wondgel een productreview van creatief lifestyleblog Badschuim
Kids

Vallen & opstaan kan gelukkig met VSM

Wie is er niet groot mee geworden: vallen & opstaan. Maar daarbij komen helaas ook veel bulten en vervelende schaafwonden kijken. Ons kleine ventje is een echte stuntman en komt dus (bijna) dagelijks thuis met wel een nieuwe plek op zijn lijfje. Bij ons is de vallen & stoten gel van VSM onmisbaar, maar voor de schaafwondjes hadden we meestal niet iets goed. Nu is er VSM wondgel! Bij ons voortaan onmisbaar. Niet alleen voor ons kleine ventje maar ook voor mezelf!

VSM wondgel, wat is het eigenlijk?

Vallen en opstaan met VSM een productreview van creatief lifestyleblog BadschuimEen door VSM ontwikkelde gel voor de behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden. Dankzij de Actieve Medische Ingrediënten Spirucal-Active™ en Olile-Active™ creëert de gel een beschermend laagje op de huid om het risico op infecties te verkleinen. Daarnaast vermindert het jeuk, bevordert de natuurlijke wondgenezing en voorkomt littekenvorming. De gel is te gebruiken vanaf 0 jaar.

VSM komt met een nieuw merk voor verzorging van de huid: VSM Derma®. Met dit nieuwe merk legt VSM de focus op de natuurlijke samenwerking tussen het zelfherstellend vermogen van de huid en de huidproducten die dit nieuwe merk aanbiedt. De lancering van het merk gaat van start met de introductie van VSM Derma wondgel*, voor een natuurlijke behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden.

*VSM Derma wondgel is alleen verkrijgbaar in Nederland.

VSM wondgel, de test!

VSM is bij ons al geliefd in huis, door de goede ervaring met de Arnikind vallen & stoten gel van VSM. Dus dit product werd met liefde getest en we hadden er toch wel hoge verwachtingen van. We deden een test bij ons kleine ventje maar ook bij mezelf. Want zelf ben ik ook nogal onhandig. Vooral tijdens het voorbereiden van het eten kan ik regelmatig in mijn vingers snijden.

De wondgel is geurloos, trekt snel in en prikt niet. Na het aanbrengen voelt het zacht aan en kun je weer fijn bewegen zonder dat het bloed. Heel fijn voor kleine kinderen zodat ze meteen door kunnen spelen. Ook fijn voor mama’s, zodat je meteen weer door kan met bijvoorbeeld de voorbereidingen van je eten. Want een wondje op je vinger trekt altijd zo snel weer open en nu dus niet meer!

De genezing van de wondjes ging ook zeker wat sneller. Ook was er minder litteken weefsel. Wat zeker bij ons in de familie erg fijn is, want wij ‘tekenen’ al heel snel. Wij zijn dus enorm tevreden! Deze VSM wondgel is een nieuwe aanwinst in ons medicijnenkastje.

VSM wondgel: winactie

Wil jij deze wondgel ook in huis hebben?! Ik mag 2 producten van VSM weggeven! Wat moet je er voor doen? Het volgende:

1) Reageer onder dit bericht en via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie. 

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Sandra Schiettecatte en
Greta Fransen

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

10 COMMENTS
 • Fons Vermeulen
  9 jaar ago

  Wondgel is geweldig een betere naam zoumisschien wondergel zijn . Vroeger was een kusje genoeg om het wenen te verhelpen maar deze gel doet wonderen

 • Greta Fransen
  9 jaar ago

  mijn kleindochter is een meisje , maar zij doet zeker niet onder voor de jongens in haar klas met resultaat dat ze altijd wel ergens een schral of blauwe plek heeft. Deze zalf zou echt een geschenk uit de hemel zijn.

 • roos
  9 jaar ago

  Ik doe mee! Leuke actie trouwens!

 • Kim
  9 jaar ago

  Ik doe mee ! Mijn jongste van 2 is een jongen en die is opmerkelijk “wilder” dan zijn 5-jaar oude zusje :)

 • Joanne
  9 jaar ago

  Ook ik ben een echte jongensmama met 2 stoere ventjes die zichzelf superman wanen. Nou zijn ze dat ook voor mij maar helaas denkt hun zwaartekracht of evenwichtsorgaan daar wel eens anders over….

 • boulet marijke
  9 jaar ago

  Toffe wedstrijd ! ;-)

 • Linda Vandecasteele
  9 jaar ago

  deze VSM wondgel zou goed van pas komen om de wondjes te verzorgen van mijn kleindochter als ze es valt , daarom wil ik deze VSM wondgel heel graag testen

 • schiettecatte sandra ( michaelmaxim )
  9 jaar ago

  ik doe graag me mijn zoontje heeft een zware hartafwijking en evenwichtsstoringen waardoor hij veel valt en dus regelmatig met blauwe plekken en openwonden thuis komt dus zou idiaal voor mijn zoontje ( hopelijk ook v voor de belgen onder ons )

 • Carla Lansink
  9 jaar ago

  Zelf struikel ik niet zo snel, maar mijn kleinzoons des te meer. Precies zoals jij schrijft: vallen en opstaan. Graag wil ik het uitproberen. Smeren en daarna een kusje erop van oma.

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Wat lief Carla: een kusje van oma! Dan zal het zeker snel beter worden. Je staat op de lijst van kanshebbers :)!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close