TOP
Winactie online typecursus typetuin te winnen bij creatief lifestyle blog Badschuim
Kids

Win een online typecursus van Typetuin!

Begin dit schooljaar eens goed met een typecursus! Door blind te leren typen kan je sneller je huiswerk maken, online dingetjes opzoeken en je hebt er je hele leven lang profijt van! Ik mag namens Typetuin een online cursus weggeven. Die wil jij toch winnen! Dus lees gauw wat het precies inhoud en wat je ervoor moet doen.

Tegenwoordig is de computer niet meer weg te denken in onze omgeving. We gebruiken hem overal voor. Goed kunnen typen verhoogt het gebruiksgemak. Wanneer je blind kan typen ben je sneller dan de rest, heb jij je huiswerk snel af en heb je dus een streepje voor op de anderen!

Badschuim.eu mag namens Typetuin een online typecursus weggeven ter waarde van 100 euro.

In de online educatieve omgeving van de Typetuin is het mogelijk voor kinderen om al in enkele weken blind te leren typen. Het pluspunt van deze typecursus is dat deze werkt via een adaptief systeem. Dit houdt in dat het systeem zich aan het niveau van de cursist aanpast. Heb je de typecursus gehaald? Dan ontvang je ook een eigen typediploma! Alle statistieken en slagingspercentages zijn voor de ouders simpel te bekijken. Zo is er altijd inzicht in de voortgang.

Winactie online typecursus typetuin te winnen bij creatief lifestyle blog Badschuim

Winactie

Wil jij deze online cursus winnen? Dan moet je daar het volgende voor doen:

1) Reageer onder dit bericht en via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie. 

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Asya van Wamel.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

4 COMMENTS
 • ikke
  9 jaar ago

  Ik doe mee. .. voor mezelf

 • boulet marijke
  9 jaar ago

  Toffe wedstrijd ! ;-) Ik doe alvast mee ;-)

 • m de vaan
  9 jaar ago

  wat een leuke actie!! ik doe mee voor onze dochter!!
  ze zit nu al veel achter de laptop…maar kan (nog) niet met 10 vingers typen, dit lijkt me erg handig als ze dit wel kan.
  zo is immers haar huiswerk sneller af :-)

 • Klaske
  9 jaar ago

  Ohhh, dit zou leuk zijn voor onze oudste! Ze wil heeeeeeel graag leren typen.
  En Rekentuin en Taalzee kennen we al, dus daar zou Typetuin mooi bij passen :-))
  We gaan duimen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close