TOP
Feel Good & Shop Event - win 2 kaarten op blog Badschuim
The-Place-To-Be

Win kaarten voor het Feel Good & Shop Event!

Op 11 & 12 Maart is het weer zover: het shopwalhalla aan de Noordkade in Veghel gaat weer van start. Waar heb ik het dan over: het Feel Good & Shop Event! Ik schreef er in Januari al uitgebreid over en nu mag ik er 2 kaartjes voor weg geven!! Dus klik snel door om te zien wat je er voor moet doen :).

Feel Good & Shop Event 2016

Winactie voor 2 kaarten van het Feel Good & Shop Event

feel good & shop event

Namens Monique & Ingrid (de trotse initiatiefneemsters) mag ik 2 shopaholics blij gaan maken met 1 kaartje. Ja, je leest het goed. Ik mag 1 kaartje per persoon weg gaan geven!

Daarvoor moet je wel iets doen! En dat is het volgende:

 1. Laat in een reactie (onder dit blogbericht) het volgende weten: op welke dag je het event wilt bezoeken en waarom (dus welke shops je zeker wilt bezoeken)!
 2. Beantwoord in deze reactie ook de volgende vraag: In September 2015 schreef ik een blog in samenwerking met een webshop die ook op het Feel Good & Shop Event staat. Welke webshop is dat?
Tip 1: Alle deelnemers van het event kan je hier vinden.
Tip 2: Kijk in mijn blog archief om het bericht te vinden waarin de webshop is vernoemd. Zoals bijvoorbeeld onder kado ;).

Dus je hoeft een keer niet allerlei Facebook pagina’s te liken (het is natuurlijk wel leuk als je de Facebook pagina van Badschuim liked, want zo blijf je op de hoogte van allerlei leuks zoals winacties) maar een simpele vraag te beantwoorden! Daarvoor moet je wel even zoeken, maar dat is zeker de moeite waard!!

De winactie is gesloten en gewonnen door: Janneke en Leone.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Ik blog LIVE op het Feel Good & Shop Event

Blogger @ feel good shop event 2016

Jaaaaa en daar ben ik best trots op! Vorig jaar heb ik het voorstel bij Monique & Ingrid geopperd om een bloggerstafel op het event te maken en ze vonden dat een te gek idee! Samen met nog meer vrolijke bloggers heb ik er daar toen LIVE mogen bloggen en ontzettend veel inspiratie opgedaan, leuke webshops leren kennen ( welke kun je hier terug lezen ) en gewoon een erg leuke tijd gehad. Dit jaar mag ik dus ook weer komen! Ik kijk er enorm naar uit. Vooral ook om nieuwe webshops te ontdekken (en later met jullie te kunnen delen), oude bekende te spreken maar misschien ook jou te zien!

Ga je ook naar dit shopwalhalla en zie je mij (aan de bloggerstafel of ergens lekker rond snuffelen) spreek me zeker even aan! Het lijkt me enorm leuk om even met jou te kletsen!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

4 COMMENTS
 • Janneke
  8 jaar ago

  Ik wil heel graag dat kaartje winnen voor de vrijdag. Gewoon omdat er dan veel Instagram Friends aanwezig zijn die avond.

  En het lijkt mij heerlijk om een avondje te struinen tussen al die leuke webshops die aanwezig zijn, waaronder Leuke Lintjes, Hipgemaakt, Happy Paper en natuurlijk Sien en Co, met wie jij samenwerkt.

 • Leone
  8 jaar ago

  ik zou graag gaan op 12maart, met mijn dochter. Ik heb zeker interesse in de volgende webshops: a lot of happiness (alleen de naam al, de zon gaat daar echt van schijnen), durf te stempelen (ik wil zo graag de vlaggen stempels, in elke variatie…), goodiebagshop (voor zo’n leuke theebeker-stiekem-zit-er-wijn-in), happy paper (heerlijke spullen), zijstraatje (lieve mensen, even bedanken voor mijn cadeautje), hipgemaakt (ik wil dan meteen vragen of ze het eva&anne papier meeneemt waar ik zo gek op ben), leuke lintjes (want ja, dat is misschien wel mijn favoriete webshop), mme pomm (ik wil de bangles in het echt zien), studio inktvis (de eerste cactus designer die ik wel snap, super leuke kaarten) en gewoon marieke (ik houd van haar planner berichten). Kortom: deze ken ik al een beetje en ik ben heel benieuwd naar de andere shops en de bloggers. Ik ken flavourites en de weekendmarket. deze lijkt me zo leuk en nog vol onontdekte pareltjes. Daarom zou ik willen gaan: ontdekkingsreis. Ik leg nog net niet mijn verrekijker en bamboe hoed klaar.
  En natuurlijk kijk ik ook bij sienenco.nl! ik heb nl ook een jongens van 10 die weleens wat meer zou kunnen doen ipv kijken, maar het is lastig om iets te bedenken. ZIj heeft het voor handen!

 • Els
  8 jaar ago

  Wat een super leuke actie! Ik zou gaan op 12 maart want de 11de is mijn zoon jarig. En alle shops lijken me even leuk maar ik zou zeker even gaan kijken bij Sien en Co.
  En het antwoord op vraag 2 is ook nog is geheel toevallig Sien en Co haha.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close