TOP
Lijnloves winactie_creatief lifestyle blog badschuim.eu
Winactie – Beer met hoed knuffel van Lijnloves!
Winactie – Beer met hoed knuffel van Lijnloves!
In The Picture

Winactie – Beer met hoed knuffel van Lijnloves!


Beer met hoed_lijnloves_winactie_creatief lifestyle blog badschuim.euMag ik je voorstellen aan Beer met hoed, knuffel van Lijnloves. Een heerlijke knuffelbeer die met de hand is gezeefdrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis en gemaakt van 100% eco katoen. Meer weten? Vast wel! Want ik mag zo’n schatje weggeven! Aan jou.

Marjolijn & Lijnloves

Marjolijn (36) uit Rotterdam is de Marjolein Sluyer van Lijnloves_winactie_creatief lifestyle blog badschuim.euenthousiaste maker achter het vrolijke label Lijnloves. Ze volgde de opleiding Communicatie Vormgeving, waarna ze verschillende ervaringen heeft opgedaan in de marketing communicatie bij o.a. Sanoma Uitgevers en Akzo Nobel Decorative Coatings. Afgelopen najaar is Marjolijn met Lijnloves gestart vanuit creatieve ideeën die samen kwamen tijdens een workshop zeefdrukken. Na het volgen van een volledige cursus zeefdrukken ging Marjolijn van start! Het Uil ontwerp was geboren en pronkte op rompertjes en shirtjes. Daarna kwamen er al snel linnen tassen en leuke stoffen Uil knuffels bij. Marjolijn had de smaak te pakken en er volgde nog meer ontwerpen met daarop wolkjes en druppels. Begin dit jaar kwam het meest recente ontwerp van haar hand: Beer met hoed. Deze kreeg ook zijn geheel eigen collectie van rompertjes, shirtjes, knuffels, slabbertjes, zachte mutsjes en linnen shoppers.

Maar waar haalt ze dan al die inspiratie vandaag? Die haalt Marjolijn veelal uit (lifestyle) blogs, Pinterest en uit alledaagse activiteiten; van een boodschap bij de supermarkt, stukje fietsen door de stad tot een wandeling naar de speeltuin met haar zoontje Olivier. Met een zwak voor mooie printjes, verpakkingen, kleurencombinaties en eenvoud van producten ontwerpt ze daarmee de leukste items.

Wat koop je bij Lijnloves?

Bij Lijnloves vind je originele zeefdrukproducten van eigen ontwerp. Handgedrukt met inkt op waterbasis & met liefde vervaardigd. Knuffels van 100% eco katoen, badstoffen slabbers & zachte babymutsjes, baby rompertjes, shirtjes en linnen tassen.  Ieder product is uniek met de hand vervaardigd.

Maar daar blijft het niet bij, want Marjolijn ontwikkelt graag nieuwe items. Binnenkort komt Lijnloves met zeefdrukkaarten en posters. Ook kan je limited editions verwachten, zo deed ze dat al rondom kerst en Valentijnsdag.

Via haar etsy shop van Lijnloves kun je al deze prachtige zeefdruk producten kopen. Binnenkort start Marjolijn ook een eigen webshop. Wil je de items in het echt zien? Dan kan dat bij de Lost and Found Pop-up Store te Rotterdam, het kadowinkeltje van Zwanger & Zo te Rotterdam of bij Atelier Indrukwekkend te Delft.

Winactie bij Lijnloves!

Van Marjolijn mag ik aan mijn lezers haar meest favoriete en best lopende product weg geven, namelijk de kleine beer met hoed knuffel:

Beer met hoed klein_lijnloves_winactie_creatief lifestyle blog badschuim.eu

 

Wat moet je er voor doen? Het volgende:

1) Reageer onder dit bericht of via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie.

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

3) Like de Facebook pagina van Lijnloves.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Rinda.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

16 COMMENTS
 • Inge Brunnekreef
  9 jaar ago

  Wat super leuk zeg

 • Tanja
  9 jaar ago

  Jaaaa die wil ik heel graag winnen en cadeau geven aan mijn zus voor haar kleine!

 • Joke
  9 jaar ago

  O wat een leuke! Ik wil die wel winnen voor mijn kleine meid!

 • Arina
  9 jaar ago

  Ja ik doe graag mee!
  Wat een leuke producten komen er van haar hand zeg…

 • Wendy
  9 jaar ago

  Ik volg Lijnloves al een tijdje via Instagram en Facebook, voornamelijk omwille van deze lieve Beer met hoed! Ontzettend leuk en origineel! Ik doe dan ook graag mee met de winactie :-)

 • katrien
  9 jaar ago

  Deze zou ik heel erg graag winnen voor mijn metekindje Cas!

 • Katleen Vermylen
  9 jaar ago

  Heb het op Facebook al gezegd, maat voor de zekerheid: ik doe mee!! Mijn favoriete knuffel

 • Pauline
  9 jaar ago

  Echt onwijs leuk. Ik volg haar al een tijdje op IG en wat leuk om wat meer achtergond info te lezen! Ik doe mee, zeker weten! De beren knuffel vind ik het leukste van de collectie, die zou mijn zoontje Nim vast met open armen ontvangen :)

 • Linda Venrooij
  9 jaar ago

  Wat super sweet!! <3 Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn tweeling, ze zouden verliefd worden op dit lieve beertje!! :)
  Groetjes Linda

 • Wat een leuke reacties al! Veel succes allemaal Liefs van Lijn♥

 • Rinda Verhelst
  9 jaar ago

  Zo een super schattige knuffelbeer die mag zeker nog mee in mijn bedje voor twee

 • robin van melis
  9 jaar ago

  Waaaaauw! Ik doe graag mee!

 • Susanne
  9 jaar ago

  Gaaf voor een nog in te richten baby kamer ;) dus kom maar door!

 • Nienke
  9 jaar ago

  Super leuke originele beer!! Ik doe mee met de WINactie!

 • Sandra
  9 jaar ago

  Jaaaa! Die zou ik erg graag willen winnen! Mooie spullen van LijnLoves!

 • Mandy
  9 jaar ago

  Dat is een schattige knuffelbeer. Ik doe graag mee met de winactie.

  Een berengroet van Mandy

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close