TOP
Winter traktaties
Traktatie Verjaardag

6x Winter traktaties

Oje, oje, het is weer tijd om te gaan trakteren. Wat moeten we nu weer gaan maken. Geen paniek! Ik zocht super leuke traktaties voor je op met het thema: Winter. Ontdek hoe je echte eetbare dennenappels maakt en super lekkere sneeuwpoppen op 5 verschillende manieren!

Kortom 6x winter traktaties om zelf te maken.

6x winter traktatie_te vinden op het creatief lifestyle blog badschuim (1)

Verzamel alle ingrediënten voor de DIY froozen traktatie Olaf sneeuwpop (1), of maak de sneeuwpop traktatie al compleet en zet ze leuk bij elkaar (2). Liever een gezonde variant: maak dan deze sneeuwpop traktatie van kaas en fruit (3). Wil je een simpele en snelle versie, dan is de popcorn sneeuwpop traktatiebeker (4) jouw keuze voor een traktatie! Als je er een echt kunstwerk van wilt maken (en er zeker genoeg tijd voor hebt) dan maak je deze chocolade dennenappels traktatie. Wil je toch iets op een stokkie, dan maak je deze leuke sneeuwpop fruitprikkers traktatie.

Voor ieder wat wils! Heb je al eens eerder een traktatie gemaakt met als thema winter? Ik zie graag jouw creatie.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close