TOP
Winter wonderland tafel - DIY winter tafeldecoratie
DIY Papierliefde

Winter wonderland tafel – DIY winter tafeldecoratie

De feestdagen maand is voorbij en waar is toch die gezelligheid gebleven? Alle feest versieringen zijn inmiddels opgeruimd en het huis doet een beetje kaal aan. Om het weer wat gezelliger te maken toverde wij de tafel om naar een winter wonderland. Ik ontwierp een mooi winterlandschap dat ik in dit blog als gratis download beschikbaar stel. Zo kan je niet alleen je tafel, maar ook je ramen en muren er mee versieren. Voor dat beetje extra gezelligheid in deze wintermaanden.

Winter wonderland tafel, wat heb je er voor nodig:

 • Een goede schaar;
 • Printer met papier;
 • Deze prachtige PDF van het winter wonderland, je kan hem via deze link downloaden: Winter wonderland tafel – DIY winter tafeldecoratie

Winter wonderland tafel, zo maak je hem:

Een heel stappenplan is hier niet voor te schrijven. Het is heel simpel: bestand downloaden, printen, uitknippen en plaatsen waar jij dat wilt. Wij maakte er een prachte winter wonderland tafel van, maar je kan er zoveel meer mee. Plak het bijvoorbeeld voor je raam, in een mooie vaas en doe in het midden een theelichtje of hang het gezellig op de muur van je kids. Bij ons zag het er in ieder geval zo uit:

Winter wonderland tafel - DIY winter tafeldecoratie

We voegden er nog wat zilveren en gouden sterren aan toe voor een heldere sterrenhemel. Dat maakte het wat ons betreft helemaal af!

Winter wonderland tafel - DIY winter tafeldecoratie

Zoals je kan zien heb ik rondom de huizen, bomen en dieren een randje grijs gelaten. Zelf vond ik dat een mooi effect geven.

Winter wonderland tafel - DIY winter tafeldecoratie

 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
 • Petra
  7 jaar ago

  Supergaaf!!!!

  • Ceciel
   7 jaar ago
   AUTHOR

   Dankje Petra!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close