TOP
wittebroodsweken cadeau I Zo maak je hem: DIY I Creatief blog Badschuim.eu
Het perfecte wittebroodsweken cadeau.
Het perfecte wittebroodsweken cadeau.
Het perfecte wittebroodsweken cadeau.
Bruiloft DIY

Het perfecte wittebroodsweken cadeau.

Wil je graag iets origineels geven voor een huwelijk maar is de kadotip geld. Wil je geen saaie enveloppe maar iets persoonlijks. Dan heb ik voor jou het het perfecte wittebroodsweken cadeau: een ‘wittebroodweken plank’!

Je maakt de ‘wittebroodweken plank’ in 5 simpele stappen:

  1. Bak zelf een wit brood of haal er 1 bij de bakken of supermarkt.
  2. Koop een blanco of gepersonaliseerde (ik kocht hem hier) broodplank.
  3. Koop een leuke kaart (bewaar het plasticje er omheen), schrijf er een lief en persoonlijke tekst in en voeg je geld bij. Schuif het plasticje weer om de kaart, zodat het gemakkelijker in het brood gaat (en de kaart niet gaat schimmelen als het bruidspaar het te lang laat zitten).
  4. Maak een snede in het brood en voeg daar de kaart in.
  5. Leg het brood op de plank, pak het geheel in met doorzichtige folie en maak er een mooie strik op.

Je originele, zelfgemaakte wittebroodsweken cadeau is klaar! Welk bruidspaar vind dit nou niet leuk.

Zoek je nog meer leuke tips voor een bruiloft?! Bekijk dan eens hier mijn DIY voor een ringendoosje van een berkenstam (boom van de liefde) of maak ook een leuk polaroid gastenboek met een echte photbooth!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close